Нека намерим най-тънките цени.
user223 - напреднал
Някакви отзиви за уреда за почистване с ултразвук в Лидл??
XpacTa - специалист
В този ред на мисли - не е ли по-добре да се вземе ултразвукова "пералня" и да се ползва тя в произволен съд. Дали ще върши подобна работа?
Virtex - майстор
Мдааа, съдейки от последните страници алкохолизма и лидл вървят ръка за ръка :-D

Иначе от понеделника ще пускат вероятно това https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bo ... b2/p229792
Поне това имаше на една брошура, не го загледах толкова, по-скоро за информация на подготвящите коледни 'подаръци' (било то лични или не). Пишеше цена ~120лв. Ще има и комплект метчици.
fore - майстор
Ами не съдиш правилно колега !
Освен добри инструменти на този свят има и други хубави и качествени неща които ги предлагат в Лидл също- истински бадемов Марципан, качествен шоколад, маслини и алкохол.

А това да пиеш вечер по една чаша вино, качествено уиски или ракия не е алкохолизъм а Терапия !

Иначе Ракията си е Ракия, а Уискито също си е то. Спора дали Уискито е по фалшиво от Домашната ракия понякога е верен. Но има и добро Уиски на добра цена.

И от домашна Ракия ме е боляла глава като се прекали. :)

---------

Пускат новата 20ка без удар и с куфар- по модерна и по калпава по традиция. :)
pgt - специалист
fore то убаво си го казал за терапия или както се казва по 1-2 чашки за лек, че в това време вече почват да върлуват разни вируси и трябва да се взимат предпазни мерки. А иначе то и с каквото да прекалиш не е много на убаво, даже и с презапасяването с инструменти :-D
nautilus33 - майстор
Някой има ли отзиви за пирографа, който ще се продава в четвъртък, че мисля да си го взема. Гори ли добре или е слибичък?
fore - майстор
Гори ! Жената го поръча предният път и е в нас от тогава ! Аз има и Руски -като поялник е и няма такива фигурки.

За презапасяването с инструменти също не е добре понеже вреди на кеша и кашето. Така е. Но аз в петъка завлекох една стълбичка 3х11 от Практикер да достигам Висините въпреки това !
nautilus33 - майстор
fore написа:
Гори ! Жената го поръча предният път и е в нас от тогава ! Аз има и Руски -като поялник е и няма такива фигурки.

За презапасяването с инструменти също не е добре понеже вреди на кеша и кашето. Така е. Но аз в петъка завлекох една стълбичка 3х11 от Практикер да достигам Висините въпреки това !
И аз има един руски, ама тоя ми хвана окото заради приставките. Понеже дава по-голяма свобода :) А и щом върши работа, го взимам.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
fore написа:

..
Преведи, моля . Изгоря ли поялника? Или какво?
Аз имам стар много стар пирограф, но без гъдели накрайници
etconev - специалист
potrebitel22 написа:
Мдааа, съдейки от последните страници алкохолизма и лидл вървят ръка за ръка :-D

Иначе от понеделника ще пускат вероятно това https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bo ... b2/p229792
Поне това имаше на една брошура, не го загледах толкова, по-скоро за информация на подготвящите коледни 'подаръци' (било то лични или не). Пишеше цена ~120лв. Ще има и комплект метчици.

А дано, откога го чакам този винтоверт :rolleyes:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: