Напълно подкрепям Евгений в мнението му за ''препоръките на производителя''.На теория е едно , но на практика е доста по-различно.Процесът с гасене -палене (особено след съспенд) не е доизкусурен, фотодатчика губи лесно пламъка(при наличие на видим пламък и незапрашен датчик-според производителя той нямал нужда от почистване , никога не се запрашавал...), затова се наложи да ползвам режим High Power за съспенда.Иначе съм доволен от горелката.А за котела на Грейко(някой питаше) скоро един роднина сложи такъв 20 кв с горелка грейко 20 .Смятам , че котела е доста интелигентно направен (избирахме между няколко други и по моя препоръка шурея се спря на този) улеснено е почистването на тръбния топлообменник(това е много важно), Ламарината е 4мм(някъде четох , че е 5, но не е)Поставянето отстрани на горелката не е добре измислено , нито можеш да видиш количество пелети при настройките, (освен ако не си навреш главата в котела) нито да я почистиш от нагар(колкото и рядко да е това) Затова се наложи да е преместим на вратата.Там проблеми няма.А впрочем т.нар. дистрибутор остави котела и си замина, а поне една книжка с упътвания можеха да сложат от Грейко, не да се налага да гадаем кое за какво , има ли място за топлинния датчик , за какво са клапите в долната част на котела, а така и не разбрахме за какво е клапата(поне изглежда на клапа) която е между двете части на тр. топлообменник , като махнеш капака за почистване се вижда.Абе все нещо недовършено...
П.С.При мен нагар около тръбата на малкия шнек почти никога не е имало...
П.С.При мен нагар около тръбата на малкия шнек почти никога не е имало...