Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Заслужава си upgrade-a ако е сериозен. Да замениш работеща машина със същата - не си заслужава.

Другото е, че форето е фанатик на лидл и всичко оттам за него е велико. Така че имай едно на ум когато слушаш съветите на форето, чолев (тях главно, но те са хората, кълнящи се в тези уреди). Да не се чувстват прецакани пишат какво ли не, за да оправдаят всичко от лидла, независимо дали са малоумни изпълнения или заслужаващи такива.
cholev - майстор
Така е. За акумулаторния перфоратор например се чуствам прецакан с тези 120 лв гледайки тези видеа на bosch uneo maxx за 360лв (и повече)

https://www.youtube.com/watch?v=jFe-fg7ZCl4&t=58s

https://www.youtube.com/watch?v=ryZ011wbFY8

Ама да не развиваме темата, а и ти почна първи.
profesionalist_wood - майстор
Хмм за 119 лв бих го преработил винтоверта да си работи включен в мрежата на ток....ще го помисля.....
Последна промяна от profesionalist_wood на чет ное 24, 2016 2:53 pm, променено общо 1 път.
fore - майстор
potrebitel22 написа:
Заслужава си upgrade-a ако е сериозен. Да замениш работеща машина със същата - не си заслужава.

Другото е, че форето е фанатик на лидл и всичко оттам за него е велико. Така че имай едно на ум когато слушаш съветите на форето, чолев (тях главно, но те са хората, кълнящи се в тези уреди). Да не се чувстват прецакани пишат какво ли не, за да оправдаят всичко от лидла, независимо дали са малоумни изпълнения или заслужаващи такива.

Колега ти майче нещо не си в час съвсем. :prayer: Купил съм някой неща от Лидл, но не смятам че всички са добро изобщо !!! Имат и добри инструменти действително, но имат и боклуци.

Специално този 20 волтов го бях купил за вилата и го върнах, защото нито кутията ми хареса. Казах че не събира нищо допълнително. А и няма удар. Също колега каза че е разбил оста на патрона. После взех пак Ударен.

И да прецаках се с ел. резачката за Дърва- бързият механизъм е фалшив. Може и да я върна, но не съм. Големият перфоратор също е с фалшив съединител, но и него не съм го върнал. За тия пари толкова ! Горе долу това са ми по скапаните уреди от Лидл. Другите стават.
При някой се налагат модификации- рязане на човки за поялници и тнт.
Поради което доста от нещата съм купувал преди и след ерата на Лидл от други магазини и марки - Спарки, Райдър, и тнт.

Имам и истински Перфоратор и Инвертор и Елтоси......

Така че незнам защо ми приписваш тези определения. И това че се интересувам от Марката и съм купил някоя и друга машина не ме прави Маниак. Даже моите покупки започват да спират поради излишък на такава техника вече.

Явно завиждаш нещо ! :? :prayer:

И знаеш ли и други хора купуват ! В двата Лидла в които ходя по често доста бързо заминават повечето им неща.

----------

yasmania, cholev нали ви казвам че само професори има тук..... :)
sstefanov - майстор
fore написа:
Та 1 кг усилие = 10 Нютон/метра поне за сега !
Не е така!

1 kg е около 10 N, а не 10 Nm
10 Nm е около 1 kgm, а не 1 kg!

И не е N/m, а е Nm (т.е. нютон ПО метър).
fore - майстор
Всичко е приблизително.......... :wink:

Не е по врат а е по шия .......
sstefanov - майстор
Не е! Ябълките не са круши!
И умножението не е деление.
Явно не правиш разлика межу сила и въртящ момент. А би трябвало.

Ето ти пример:
Този 1 kg ако го приложиш на рамо 4m ще получш 40 Nm.
fore - майстор
Е да и ако изипеш 1 кубик вода от 20 метра ще получиш 2 бара налягане. :wink:

Ама сега говориме за стандартните положения. А приложната физика е друга бира.

Правя разлика, но не ни е такъв случая Професорееее !!! Случая е Динамометричният ключ - на него има две скали и те са почти равни ! :roll:

Даже и усещам ежедневно на ТДИто тия 310 Нютона макс при 2000 об..... :lol:
sstefanov - майстор
ТДИ-то ти има 310 Nm, а не 310 N!
Пиши си каквото искаш. Ако ти не разбираш, поне другите се надявам да разберат.
cholev - майстор
форе бих те с 5нм. На Це петака са 315НМ.
130кс ли ти е тди-то?
Да не правиме много офф кажи и колко харчи градско.
Моя лятото беше на 8.5 сега отиде на 11.5 (на 7км в едната посока и не може да сгрее)
Е това с 4 степенния автомат зф 4хп20

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: