Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
sstefanov явно нещо са те хванали .........

cholev - ТДИ турбо с ПГ и ПД система за впръскване- 131к, 310Нм

Разхода ми е винаги 11,5 най малко защото и кракът ми тежи на газта много. Тук в София изобщо за 5 км до работата не може да загрее никога. А и сега три подгревни греят в антифриза и пак зор 90. Само светофари и яко брулене. Понеже тая турбина се кара на ръчка иначе заминава ПГ-то задръства се. :lol:

Ама и майстора по този повод каза че Лъв сено не яде. :wink:

До вилата виждам и разход от 8,5, а до Гръцко понеже спазвах и ограничения и нямат скоростни магистрали изобщо видях и 7 даже че и под него.

sstefanov давай пак с тия Нм, Н и Килограми + сили разни сега .... :roll: Че е интересно и за аудиторията.
yasmania - напреднал
ето, че е имало смисъл да искам разяснения ;)
Така и така отидохме от N на Nm и излязоха в действие моите "любими" ТДи-та, да се впиша и аз- когато не "професорствам" за ЛИДЛ инструменти си чопля хобито или ходя на работа с 350Нм/1900 оборота ... бензинов двигател :)

От професорстване иначе никой не е умрял, дори понякога се оказва полезно ....
jekasus - майстор
Хубаво, че не разбирам напълно тия нютони :-D И винтоверта 20в ми върши добре работа...
Май накрая ще си купя още един куфар, че да събера там всички парксайди, че да не ги мъкна на няколко пъти със тяхните.
daniel vasev - специалист
Колеги винтоверта струва ли си колко нютона е че никъде не пише.За дърводелски работи винтове по 140мм става ли.И гидорията бива ли е.
bulhomes2 - майстор
А стига с тия нютони ве! К'во сте се разлигавили такива? Форето Ви каза - в кила се мери въртящия момент. Разговорно. Всеки си знае, че за метър рамо става въпрос. Аз всъщност досега не знаех, но щом той казва е така. Досега не съм го виждал да каже нещо неверно.
Не се заяждам ама премри ги тия нютони и ми кажи аз не знам как се мерят.
cholev - майстор
jekasus написа:
.
Май накрая ще си купя още един куфар, че да събера там всички парксайди, че да не ги мъкна на няколко пъти със тяхните.
Добре си ти-минаваш само с куфар, а аз за моите трябва да купувам камион :-D
cholev - майстор
daniel vasev написа:
Не се заяждам ама премри ги тия нютони и ми кажи аз не знам как се мерят.
Много просто бе. Глей сега:
Взимаш бит 25мм. Към него заварваш с инвертор препоръчван от форума с електрод 6мм и 200ампера винкел 1метър (нося си в багажника ). На него закачаш 8 бири в чанта. Ако ги върти винтоверта, значи е 40НМ :-D
Сега вече сериозно да си заслужава парите и наистина според вас дали е над 40 нютона.
jekasus - майстор
daniel vasev написа:
Сега вече сериозно
Тези 140мм в дървото не ли за импакт...
За всичко друго ще свърши работа.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: