Нека намерим най-тънките цени.
daniel vasev - специалист
Имах импакта но грам не ми хареса един винт го навива по 2 мин а имам и 18 волтвия удърния с 1.3 батерия навива ги супер но след 15 винт умира този като е 20 в и е с 2 амперчаса батерия няма ли да е по-добре.
Chefo77 - майстор
При импакта тънкият момент е да разпробиеш донякъде със свредло. :wink:
Не вярвам че пак ще го навие а пък винтоверта не се замисля но му е малка батерията търсих по сервизи но няма те били стандартни а не като на другите да има всякакви.
Chefo77 - майстор
Е, ти вярвай колкото искаш - аз ти казвам, че ще го навие, при това много по-лесно. Без риск да превърти и без да стискаш като за световно. Импактът е уникална машинка, родих се откакто го имам. Не е на Парксайд, но принципът е един и същ.
А 1.3 амперчаса батерия си е ташак отвсякъде.
Прав си но оригинална макита е цифра да на говорим за девалт това е скъпа професионална техника а парксаида смело твърдя е супер за тези пари е уникален а винтоверта колко съм го напъвал той си знае но държи купих му 2 батерии и е един път.
cholev - майстор
18в ударен винтоверт е с 1.5ач.
За първи път чувам за такъв с 1.3ач
Трябва да погледна може и 1.5 да е.
EDI - майстор
На ДЕВАЛТ в момента има уникално евтини машини и в СЕРВИНА и в ТАШЕВ, прегледайте ги.
Евтини евтини ама пак са на 300 и отгоре не работя професионално та да взимам скъпа техника а за сега парксаида е уникален а някои знае ли по Коледа дали ще пускат 12в че го изпуснах кога го пускаха.
Virtex - майстор
Да се сравнява парксайд с Dewalt ... на добре отива петъка :D

Иначе този 12В изчезна от немско, вероятно другата година пак.
Последна промяна от Virtex на пет ное 25, 2016 9:18 am, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: