Нека намерим най-тънките цени.
daniel vasev - специалист
Грам ама грам не може да се сравнява все пак девалта е професионален но и двете за моите нужди ще ми вършат еднаква работа.
cholev - майстор
Няма да сравняваме.
Отворих сайта на Ташев. И изгубих интерес.
На първа страница батерия на бош 14.4в 1.5ач NI-CD 158лв :проба:
С какво тази батерия 4пъти превъзхожда примерно 14.4в 1.5ач LI-ON на grizzly, която се монтира на 4.в 1 и е около 40лв. (целия комплект е 169лв)
:prayer:
Ама вие си знаете- щом ви кефи
EDI - майстор
Чолев, трябва да се гледа между предложенията и да се отсее плявата, не всичко е на хубави цени.Примерно новия BR2 10.8Li-C HD е 169 лева.
Ще взема този ако не ми хареса ще го върна и готово а също съм навит и на 12 волтовия но много бързо ги изкупиха когато ги пускаха за 3 часа всичко беше вземено.
Virtex - майстор
А кой е този 12 волтов за 3 часа отнесен ?
Преди не помня колко 2-3 може би го пуснаха за 3 часа нищо нямаше и сега пак чакам 12 волта със свалям патронник.
Virtex - майстор
Предполагам е това : https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bo ... a1/p220274 ?

Вече го няма и в Германия, имайки предвид, че беше наличен за месеци там. Предполагам не е бил голям интерес, за да се застои толкова време на сайта им.
cholev - майстор
Ама пише обратното- разпродадени поради голям интерес. То и аз съм мераклия :)

Leider ist dieser Artikel aufgrund der hohen Nachfrage online bereits ausverkauft

За съжаление тази позиция поради на голямото търсене онлайн вече са продадени
Точно този е уникален е 2 дена работих с него слагах едни панти уникален е за малки винчета големия много уморява ръката но е на един приятел и му го върнах исках да му го платя и да го взема ноо.
profesionalist_wood - майстор
Сичкото го праим на на 220 в или на тронсформаторчета било то винтоверти или др :-D Удобство са иначе като ги държиш в ръка :partyman:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: