• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
nautilus33 - майстор
Здравейте,
някой има ли опит с настолен циркуляр Elektra Beckum KS250? Понеже от известно време си търся и този ми изпадна случайно.
cholev - майстор
Нямам опит ама виждам, че няма изтегляне. Не е добре. Дъски до 130мм широчина.
Не бих го купил
nautilus33 - майстор
cholev написа:
Нямам опит ама виждам, че няма изтегляне. Не е добре. Дъски до 130мм широчина.
Не бих го купил
Благодаря. Това ми трябваше :) Понеже знам, че са надеждна марка, но щом няма да върши добра работа, не си заслужава тогава.
joroantonov - специалист
Едвам те нави :lol: . Вземай ако е на добра цена изтеглянето не е задължителна екстра.
nautilus33 - майстор
joroantonov написа:
Едвам те нави :lol: . Вземай ако е на добра цена изтеглянето не е задължителна екстра.
Ами модела е от 2001 година, и го дават за 180лв., което за мен са си пари. Но не знам дали си заслужава, за тия пари.
joroantonov - специалист
Пробвай как реже и как ти звучи двигателя. Преди 10тина години го купувах за тройно повече пари.
nautilus33 - майстор
joroantonov написа:
Пробвай как реже и как ти звучи двигателя. Преди 10тина години го купувах за тройно повече пари.
Проблемът е, че го ще ми го пратят по еконт, и няма как да стане. Иначе освен да помоля да ми пратят клипче, ако се навият изобщо.

ПП Щом го имаш, можеш ли да кажеш до каква дължина реже?
joroantonov - специалист
Вече го нямам :sad: но имам друг с подобни параметри дължината на ряза ти зависи от дебелината на детайла, да речем че детайл 5мм дебел около 13 см, греда 10/10 я реже с лек остатък в края. Относно качествата му - рязал съм месинг 4мм с оригиналния диск за дърво ряза излизаше като от диск с 4 пъти повече зъби.
cholev - майстор
Как я сряза 10х10 като реже до 53мм дълбочина (пиши в гугле модела и чети) .
joroantonov - специалист
cholev написа:
Как я сряза 10х10 като реже до 53мм дълбочина (пиши в гугле модела и чети) .
О "Тома неврни" и преди съм го казвал тук не пиша за да си чеша пръстите с клавиатурата!

Прикачен файл

Picture 774.jpg
  • 1
  • 2

Тема "Мнение за настолен циркуляр Elektra Beckum" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: