Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
cholev написа:
За право рязане циркуляр. Правото рязане не е силата на едно зеге. Аз имам другия модел- с класическия дизайн. Едва ли е по различно от този модел като захват, а и с същата мощност. Като го взех разкарах стария скил (подарх го), а след това си взех и акумулаторното 18в което по конструкция е същото. СДС захват махало, точни обороти и лазер- какво му трябва още на човек :-D
Вярвай ми - нямат нищо общо. И проблемът далеч не е само в усукващия се нож. Твоето може също да е грубо като работа, но е много по-добро от това.
Аа, и - със зеге може да се реже право. То и аз не мога да свиря на саксофон, но има хора, които могат :lol:
Virtex - майстор
daniel vasev написа:
Точно този е уникален е 2 дена работих с него слагах едни панти уникален е за малки винчета големия много уморява ръката но е на един приятел и му го върнах исках да му го платя и да го взема ноо.
В бриколажа има същото нещо на Einhell за 85лв. Та ако ти трябва това нещо и не ти се чака имаш от къде да го вземеш.
И е с 5 години гаранция.
daniel vasev - специалист
Парксаид само искам да си допълня колекцията :-D .
dpp - специалист
Колеги. В лидъла бяха пускали нещо подобно на това душче за тоалетна :
https://bauhaus.bg/dush-smesitel-prista ... sh-mixomat
Някой купувал ли е и върши ли работа?
Имам такова на Видима но е оригинално и изводите са под мивката към самата батерия , като пуснеш външната слушалка спира водата от батерията . Удобно е за тоалетна .
Налага ми се да монтирам нещо такова на стандартна батерия за стена - т.е. не е като тази седящата. Дали би паснало отпреде се чудя и дали функционално действа по същия начин, като тоя модел който ползвам на Видима?
Затова искам мнение някой взимал ли е от лидълските комплекти?
И друго да питам, в крайн асметка мене ми тярба само тоя преход на батерията който се връзва отпреде. Дали някой е мяркал да се продава отделно. Защото душ с бутони има по 5 лв а аз искам да си зема 2 метра дълъг шлаух не 1.20 който идва в комплекта.. :?
пишман_майстор - майстор
Аз вече попрестанах да купувам инструменти от Лидл. Гледам ..и отминавам. Нищо не може да замени качеството на марковите инструменти. И зеге примерно, не признавам друго освен на Бош . Сигурно са четири у дома. От по-лимбезе модел ( зелено, хоби ) за неотговорни неща, до едно от най-доброто в бранша с притискане на ножа отстрани ( син ) . Реже дооста право .
От Лидл съм доволен от един пневм.такер , а и една водоструйка . От по-малко доволните неща, са един ел.шублер. С малко изключение и един винтоверт с Рьом патронник, но го продадох за половин пари.
Докато от вс.останало, което съм купувал като инструменти и режещи материали- НЕ ! Дискове ( карбофлексни и с твърдосплавни пластини), свредла, битове, лупи....ташак... Сори , че го казвам. Не искам да засягам и колеги възхваляващи нещата им. "Дърво" са хора... Ще го разберете, ама ще мине време..... Сега отивам да си завия главата с дебела черга ....
profesionalist_wood - майстор
пишман_майстор написа:
Аз вече попрестанах да купувам инструменти от Лидл. Гледам ..и отминавам. Нищо не може да замени качеството на марковите инструменти. И зеге примерно, не признавам друго освен на Бош . Сигурно са четири у дома. От по-лимбезе модел ( зелено, хоби ) за неотговорни неща, до едно от най-доброто в бранша с притискане на ножа отстрани ( син ) . Реже дооста право .
От Лидл съм доволен от един пневм.такер , а и една водоструйка . От по-малко доволните неща, са един ел.шублер. С малко изключение и един винтоверт с Рьом патронник, но го продадох за половин пари.
Докато от вс.останало, което съм купувал като инструменти и режещи материали- НЕ ! Дискове ( карбофлексни и с твърдосплавни пластини), свредла, битове, лупи....ташак... Сори , че го казвам. Не искам да засягам и колеги възхваляващи нещата им. "Дърво" са хора... Ще го разберете, ама ще мине време..... Сега отивам да си завия главата с дебела черга ....
За съжаление е така....но като се има предвид жизнения ни стандарт....но все пак тук повечето са любители а не профи майстори. :?
И аз купувам доста неща от лидъл но са за вкъщи не за работното място
пишман_майстор - майстор
Аз също се занимавам полупрофесионално. От време на време с ламинати, паркети , тапети и др. домашни ремонти
Силата ми е в ел. инсталции , водопроводи и авторемонти по ДВГ . Започнах и с направа на пчелни сандъци за лична употреба . Малко по принуда. Защото не бях доволен от "големи фирми и прехвалени мастери". Или откъм материал куцат ( влажност ), или от "спестени" материали като лепило качествено , като използвани закрепващи елементи..или откъм изработка въобще.
Тоз , онзи, направя му тактична забележка- обиждат се...
Полека лека събрах инструменти. И разбрах с годините защо не трябва да правя компромис откъм техниката
jekasus - майстор
Двама пишман-майстора ще дават акъл на профи и любители... Я си завийте главите със дебелата черга :-D
Инструментите биват като цяло - профи знаят как да ги ползват, любители от страх не ги напъват, в ръцете на пишман и Хилти ще умре...
ky-kyy - майстор
Аз пък, се чудя....откога пък "Бош", па дори и сивия, са еталон за качествен инструмент :? Като каже някой бошшшш и сякаш е хванал Бога на инструментите за топките...Същите китайчета с ниско качество са, както и другите от бакалиите, а зелената им серия е .....
Ама, както и да е. Сиромашки радости...
пишман_майстор - майстор
От "зелените" Бош-ове правени преди 15-ина и повече години нямат база за сравнение със сегашните зелени. Тогава се правеха в Швейцария , Германия, Лихтеншайн...Имам и няколко "зелени" Вс. са правени ...където трябва. Големите им зелени ъглошлайфи примерно, бяха с изцяло бандажиран ротор и статор ( !! ) . А сив Бош не се сещам да съм виждал ( не казвам, че няма , просто аз не съм виждал ) . При мен са със син цвят. Скил профи серията им беше със сив цвят . Крес- и те
jekasus написа:
Двама пишман-майстора ще дават акъл на профи и любители... Я си завийте главите със дебелата черга :-D
Инструментите биват като цяло - профи знаят как да ги ползват, любители от страх не ги напъват, в ръцете на пишман и Хилти ще умре...
Аз не давам акъл на никого Евгени . При мен инструмент не е ..."умирал" ( странно защо си мислиш, че в мен трябва да е причината за да "умре" ?! От ник-а ми ли съдиш !? )
И да. Знаех много добре какъв ще е ответът от мнението ми. Аз изразих лична позиция и мнение за качествата на инструменти от Лидл. Успех колеги...и "колеги" , и едно наум за техниката им.
Последна промяна от пишман_майстор на нед ное 27, 2016 8:20 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: