Явно съм го мъчил на грешното място
)) Между фланеца и главата на горелката...е, след 2 седмици се прибирам най-накрая, и ше имам супер много свободно време да си поиграя с горелката и настройки и кво ли не 

Kondor1 написа:Само да вметна защитата която я има в това китайско SONO е един варистор, който защитата единствено от пренапрежения.ДА, добре е да го има ама чак пък толкова да му вярвате.Във всяко устройство което е малко по-скъпо го има фабрично заложено, като например ТВ, компютърно захранване и т.н.Когато едно такова устройство е включено в мрежата то защитава другите около него от кратки пренапрежения, но да вземете да купувате на всяко по-скъпо устройство такъв SONO контакт или негов аналог е безмислено.
Относно оня адаптер за контакт SONO със защита срещу смущения, в Практикер видях подобно нещо, но без контакт на него. Слага се в съседен контакт и дават, че защитава околните до 10м. Изглежда ми по-прилично решение, стига да работи не по-зле от другото (и човек да има свободен контакт).
geniya написа:Само да вметна защитата която я има в това китайско SONO е един варистор, който защитата единствено от пренапрежения.ДА, добре е да го има ама чак пък толкова да му вярвате.Във всяко устройство което е малко по-скъпо го има фабрично заложено, като например ТВ, компютърно захранване и т.н.Когато едно такова устройство е включено в мрежата то защитава другите около него от кратки пренапрежения, но да вземете да купувате на всяко по-скъпо устройство такъв SONO контакт или негов аналог е безмислено.Това не е вярно, или е вярно за защитата от мълнии и токов удар.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: