Нека намерим най-тънките цени.
ky-kyy - майстор
Всеки може да си живее в неговия си измислен свят и да вярва в каквото си иска :) Някои вярват в Дядо Коледа, други в Светлото бъдеще, трети, че "едно време", всичко е било ехееееее, а сяяяя е говно....по-други, че Пасатко е най-добрия автомобил, а има и такива, за които Бош е еталон за качество....
daniel vasev - специалист
Бош и макита ги изхабиха вече купихме един 2-28 640 лева поработи 6-7 месеца и се прецака четкодържателя а имам 1-2 машини от някогашния бош швейцария не са мръднали само един лагер сам менил на оберфрезата и новите са нищо.
пишман_майстор - майстор
Аз вярвам в себе си. Има разлика за качество което аз мога да си позволя и качество, което не мога . Не робувам на марки, но и не търпя инструменти, с които да имам слаби резултати. При мен инструментите признавам са масово на Бош-сини. Нямам оплакване от тях. Купувани са преди години, здрава и качествена изработка . Имам и други : ДиУолт, Електра Бекум, Шепах, Метабо. Скил -сиви, Няколко сини на Райоби - също и т.н. А да и един малък флекс Хилти с 1400 ватов двигател. Имам и няколко "талаша" , все се каня да ги засиля, за продан кой квото даде... Аз съм любител , не се занимавам професионално, че да си купувам винтоверт примерно за 600++лева
ky-kyy написа:
Всеки може да си живее в неговия си измислен свят и да вярва в каквото си иска Някои вярват в Дядо Коледа, други в Светлото бъдеще, трети
Необходимо ли е да качвам снимки ? Аман...
ky-kyy - майстор
Кви сники :? Казах ти, вярвай си в квото си искаш, не ми пречиш :) Всеки си има мнение и цел в живота. Едни се увличат по чалга, други по джаз. Няма лошо :)
jekasus - майстор
Този спор е излишен... Аз не купувам евтини нивели, а те са по-важни за мен от някакво зеге.
Дори онова зеге на Парксайд, което не бе одобрено в тази тема ще ми върши работа.
пишман_майстор написа:
От ник-а ми ли съдиш !?
Използвах го като определение за тези които мислят че само Бош, Макита и подобни ще дават качество, ама, ако си пишман и ръцете ти растат от гъза...
Всяка машина се чупи една по рано една по късно нищо не е вечно макити бошове наистина карат но трябва с ред да се ползват а не да се жълчат само зависи от човека.
пишман_майстор - майстор
jekasus написа:
Аз не купувам евтини нивели, а те са по-важни за мен от някакво зеге
Добре, значи за теб нивелите са важни. Моите са на "Стабила" два броя, една "Сола" и един къс на "Фауст" профи модел . Трябва ли да ги сменям за нещо "по-така" ? На по 20 и кусур години са
ky-kyy - майстор
jekasus написа:
Този спор е излишен... Аз не купувам евтини нивели, а те са по-важни за мен от някакво зеге.
Дори онова зеге на Парксайд, което не бе одобрено в тази тема ще ми върши работа.
пишман_майстор написа:
От ник-а ми ли съдиш !?
Използвах го като определение за тези които мислят че само Бош, Макита и подобни ще дават качество, ама, ако си пишман и ръцете ти растат от гъза...
Мен ме провокира това, че като стане въпрос за евтини инструменти, все се намира някой, да ги оплюе и да посочи за еталон Бош и си мисли, че това е най-качествения инструмент на света....С което, категорично не съм съгласен. Правят прилични подобия на качествените инструменти, на прекалено висока цена. А и другото, че един бранд, дето се лепи на дамски превръзки, че на авточасти, че на всяква железария и пластмасовия.....не е много по-различен от К-то или кво беше там на кауфланд или от парксайд, или от райдер....
Сетих се за един, дето ми викаше- Купи си Голф, ве- тва е колата, всичко друго е боклук....
Avas_co - майстор
Ами, мисля, че колегата не е далеч от истината смятайки, че качеството на инструментите не е същото.
Аз, в тая връзка все се сещам за една малко известна книга на Джордж Оруел, но това е друга тема.
Аз лично за мен си смятам, че обичам да работя с качествени инструменти, което не значи, че си взимам най-скъпите неща. Но пък да сравняваме профи марки с подаръци от лъки бой, само щото и едното и другото било правено в Китай, хайде моля ви.
Все пак тези марки са доказани с времето ни преди да почнат да се правят в китай и е под тяхния надзор нооо.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: