• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gergo91 - специалист
Борката написа:
Този бутон дето е като GSM покритие е за степените на модулация на горелката.
Аз мисля че е за вентилатора, на колко процента да духа, или аз греша
За вентилатора се влиза в сервизното меню и там има подменю ''пелети/вентилатор'' или нещо подобно беше.
Като отидеш на него и потвърдиш с 'ок' ти дава с стрелките надолу или нагоре да променяш пропорцията.

Прикачен файл

ДИСПЛЕЙ.jpg
dimitarivanov1978 - напреднал
zdraveite kotela mi e 35kw a gorelkata mi e ot novoto pokolenie VIP58KW niakoi znae li ne6to za tazi gorelka otopliavam 90 kv ka6ta s podovo otoplenie bez van6na izolacia s pvc dograma razhoda mi e za 15 4uvala peleti za 72 4asa ako niakoi moje da pomogne da opravim malko razhoda 6te mu bada blagodaren
gergo91 - специалист
dimitarivanov1978 написа:
zdraveite kotela mi e 35kw a gorelkata mi e ot novoto pokolenie VIP58KW niakoi znae li ne6to za tazi gorelka otopliavam 90 kv ka6ta s podovo otoplenie bez van6na izolacia s pvc dograma razhoda mi e za 15 4uvala peleti za 72 4asa ako niakoi moje da pomogne da opravim malko razhoda 6te mu bada blagodaren
На голден файер ли са? Ако са мога да ти споделя мойте настройки 2 чувала за 24часа
kalin72 - майстор
Абе ти каквото и да му дадеш като настройки, с тия 58 киловата горелка, с подово и без буфер (дано имаш де) за 90 м2 няма как да намали разхода си. Минимална мощност 8 квт...това как ще стане да работи в модулация при подовото, при горните условия?
filmatoplo - майстор
С бутон 4 избираш на коя мощност да работи макс ,тоест ако направиш на индикатора три квадратчета горелката ще е войната само на три ,единия ред на индикатора е за настроените стойности другия ред е за настоящите които сами се променя от модулация .
gergo91 - специалист
filmatoplo написа:
С бутон 4 избираш на коя мощност да работи макс ,тоест ако направиш на индикатора три квадратчета горелката ще е войната само на три ,единия ред на индикатора е за настроените стойности другия ред е за настоящите които сами се променя от модулация .
Е да но с този бутон тръгва след като е спряла за почистване и неиска след това сама да тръгне а трябва аз да го натисна
dimitarivanov1978 - напреднал
Do gergo91
Ok dai tvoite nastroikite ishte probvam I shte probvam dano pomognat
Blagodarq
gergo91 - специалист
dimitarivanov1978 написа:
Do gergo91
Ok dai tvoite nastroikite ishte probvam I shte probvam dano pomognat
Blagodarq
Темп макс вода 68гр
Помпа включва 55гр
Шнек подава през 32сек
Шнек подава 1-ва степен 2,3сек
Шнек подава 2-ра степен 3,2 сек
Шнек подава 3-та степен 4,1 сек
Вентилатор 1-ва степен 32%
Вентилатор 2-ра степен 34%
Вентилатор 3-та степен 36%
старт пламък 30
Разгаря време 180сек
шнек разгаряне подава през 28сек
шнек разгаряне подава по 4,7 сек
Автомат. почистване на голелката на 12часа.
Автомат. почистване на голелката по 3 мин.
Не се сещам в момента за другите настройки, но ако се сетиш питак ще гледам да ти помогна. Поздрави :)
gergo91 - специалист
Колеги вчера източих системата, понже искам да и сипя антифриз. Системата ми е отворена и искам да попитам през разширителният съд ли да налея антифриза и ще стане ли от там или има и по лесен начин ? Благодаря ви предварително :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Пелетна горелка Голден Файер "Мерели"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: