Всички имаме коли, нали ?
montoya - майстор
Седана лови 4 бройки 40 литрови бидона в багажника :-D
SEV - специалист
nikolovvd написа:
Ето го!
Прикачен файл:
Прикаченият файл IMG_20161125_085012071.jpg вече не е достъпен
Малко преди да му оправим застраховките.
Честито,дано е 4х4 и повечко коне.Аз и жената се радвахме преди години на такова бижу,но го откраднаха.После застрахователи,ала бала и хепи енд.Снимката на колата с моите наследници е от 2011 или 2012, не съм сигурен.След това пораснали,от това лято :) .

Прикачен файл

IMG_1750875531788797.jpg
IMG_1750875531788797.jpg (37.08 KиБ) Видяна 1820 пъти

Прикачен файл

IMAG0126.jpg
nikolovvd - майстор
Такива коли се държат в гараж, а пред гаража злобна и възпитана каракачанска овчарка. :-D
Днес видях в мобилето, че се продава едно Мазерати на добра цена, а колегата ми вика, че нямат изхранване тия 400+ коня. Как да му обясня, че Доч Вайпър с 60-70 по Цариградско харчи 19-20 на 100 като му галиш леко газта. Под този разход не слиза гада. :)
Но има опасност жената да ме прати да спя в колата и съм ПАС. :lol:
mupk0 - специалист
Тъй тъй темата е спам ...разглобих си колата да и оправя някяи детски болести и карам на бащата пущината...2008ма фокус от магазина на 38хил км 1.6 101коня..мамка му..тва гори 12 , а шибания мерцедес комби 200коня гори 14. Как да си купя кола с малък мотор ....
DundyTheCroc - майстор
Разхода много зависи от стила на шофиране, при по-бързо каране по-големия двигател може да се окаже по-икономичен от малкия.
И понеже си нямаме спам тема да се похваля, че Фордо още пали и ме кара до работа :-D
SEV - специалист
Всичко пали,като е в добро здраве.Давайте,давайте, на 100 страници ще пия една хубава "ичкия",от почерпка :drinkers:
kozl - майстор
Прикачен файл:
DSC00730.JPG
mupk0 - специалист
Ем той моя стил си е еднакакъв...шибвам предавка , давам честа газ до 3хил оборота и следващата до към 60 и се кротвам. Луда работа. Ще ми изгори душата тоа фрод хаха
Virtex - майстор
DundyTheCroc написа:
Темата приключи, чакаме нов профил на Тинки :)
ако може да попитам в и без това спам темата - как може да се смени изгледа на форума като този на снимката ?

Чак сега забелязвам, че има опция да се смени default изгледа на форума...А в "Настройките за изглед" не намирам опции.

Едит : намерих го къде е...OMG къде е била закопана тази настройка...
nikolovvd - майстор
SEV написа:
Всичко пали,като е в добро здраве.Давайте,давайте, на 100 страници ще пия една хубава "ичкия",от почерпка :drinkers:
Това е целта!

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: