Тъй като съм на работа остава ми време само за уикенда да поработя с колата.
До тогава се радвам за нови мнения и начини , това със секача ми звучи възможен начин.
Страх ме е само с чукането да не повредя и водната помпа , защото перката е прикрепена към нея.
Относно да пиша в БМВ форум ? Какво значение има не става въпрос за колата , а и "направисисам" отговаря за моя проблем.

До тогава се радвам за нови мнения и начини , това със секача ми звучи възможен начин.
Страх ме е само с чукането да не повредя и водната помпа , защото перката е прикрепена към нея.
Относно да пиша в БМВ форум ? Какво значение има не става въпрос за колата , а и "направисисам" отговаря за моя проблем.

.
 . Споменава се виско муфа. При теб с такава ли е? Да не би това да е точно тя и това "превъртане" да не е изпортена резба, а да е нормално. Само допускам, гадая "от разказ по картинка"
  Споменава се виско муфа. При теб с такава ли е? Да не би това да е точно тя и това "превъртане" да не е изпортена резба, а да е нормално. Само допускам, гадая "от разказ по картинка"   Само предполагам! Пак отиваме на препоръката да питаш колегите от специализирания форум.
  Само предполагам! Пак отиваме на препоръката да питаш колегите от специализирания форум. .  Трябва ми остроумно , самоделно  абе направо да побългарим ситуацията
.  Трябва ми остроумно , самоделно  абе направо да побългарим ситуацията