Я
Чухме глас от отвъдното - В случая " Писмо от .ъртвец " andy_forresite, от който и да му отговориш - все ще му е малко. Вземи и върни системата на Болярина да си я предлага в Африка. А в Килифарево имам трима клиенти, при които си пия уискито и за 06.12.2016г. отново са ми нагласили подаръци. Нека Фокси да пише директно за какво става въпрос за да сме на ясно, светло и топло за какво става въпрос защото нямам намерения да влизам в полемики - още повече в пререкания.
Голяма грешка беше да се дава възможност да клиента да реже от мощността.Изобщо колкото по малко неща може да бърника задкормилното устройство толкова по добре,еле пък българин.
А, вие, от страната на производителя ли изказвате вашето компетентно мнение? Имам усищането, че вие, сте ни дал, тази безгранична власт да си ограничаваме мощтността, за което сигурно сме си и заплатили де, но нова е друг въпрос. Ако производителя е смятал че е толкова противопоказно, да се ограничава от потребителя мощтността, не би ли било редно това нещо да се упомене някъде? Лесно е да се каже, потребителя това, потребителя онова, но фактите са малко по така. Ще свършат калпавите пелети, па ще заредим други и всичко ще се изясни кое от какво е. Аз ще съм най-щастлив, като всичко си работи прекрасно, но пък ако се окаже друго хич няма да се поколебая да кажа истината, каквато и да е тя.