• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
LazarGanev - "Велик майстор"
Трябва редукция 3/8"-1/2" - "търсете в по-добрите магазини" - както се казва по рекламите :) . Наистина ги няма във всеки магазин, но не е чак такъв проблем.
крум - специалист
А на мен от такива връзки на 2 пъти ми изтича парното...
На мой колега - също.
Ако си говорим за сигурно, по-сигурно от медните тръби и ПП тръбите нема. Така съм направил вграденото казанче - завих тръбата, после я запоих и... изхвърлих меката връзка, че нещо не ми се искаше да оставям затворена мека връзка в гипсокартонена стена.
Така мислех да захраня и смесителя в кухнята, ама ме домързя и сложих меки връзки - дето се вика - дърпам дявола за опашката.
LazarGanev - "Велик майстор"
Да, ППР тръба с ППР холендър в единия край е още по-добър вариант, но трябва малко повече играчка.
keke25 - помощник
Тези фитинги и връзки на плиетиленовите с алуминиева вложка тръби се казват адаптери.Трябва да са качествени,препоръчвам италианските.Иначе проблеми.Внимавайте и да не ги пренатегнете.
Цецо - специалист
Размера на резбата в стоящ смесител не е 3/8 , а е М10х1.Разбрах го тъй като при завиване на некачествена мека връзка се скъса и парчето остана вътре.Наложи се да използвам метчик за да оправя резбата.Опита беше успешен и вече много внимавам при купуване на меки връзки.
dmi - специалист
Ония ден попаднах на една фактура на която вместо Меки връзки ги бяха кръстили Брониран маркуч :?

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :oops:
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за "МЕКИ ВРЪЗКИ"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: