Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
Последна мода - значи кич. Демек боята прави лъжата.
Дано на хамериканското корито никога не му се наложи да разбере какво може "безобидното контейнерче".
:partyman:
P.S. Деца, какво да ги правиш???
tzetz009 - специалист
HIDRAZIN , " май френд" Вие новини четете ли !?! Корабът " Доналд Кук " почти остана без екипаж !!! Справка чичо Гугъл ! :partyman: :partyman: :partyman:
hidrazin - майстор
Аааа... чета, чета ... от време на време...
Това с "Доналд Кук" си беше приятелска закачка.
Абе нещо като свалка. Та гаджетата от екипажа нещо се поуплашиха от ухажването и избягаха.
Кофти е да назначаваш жени за екипаж на кораб. Казват носело нещастие - старо пиратско поверие.:lol:

Изображение

P.S. Днес си пуснах някаква телевизия - BTV се казва май?
Гледам Слави Трифонов още водел някакви предавания бре??? :shock: :shock: :shock:
Ужас. За няколко години нищо в телевизията не се променило.
Същата тъпня и даже още по-зле...
DMN - майстор
hidrazin написа:
P.S. Днес си пуснах някаква телевизия - BTV се казва май?
Гледам Слави Трифонов още водел някакви предавания бре???
Ужас. За няколко години нищо в телевизията не се променило.
Същата тъпня и даже още по-зле...
Трябва да се поддържа напрегнатостта на магнитното поле :-D .
Славито се опитва да предава на друга честота, но какъв ще е ефекта и резултата от всичко това върху българските приемници е спорен въпрос.
Учените май така и не доказаха дали има вреда от умерените(относително понятие) магнитните полета.
А иначе по темата. Преди време търсих някакво приложение за телефона, което да ми дава точно такава информация - за силата на магнитното поле от GSM клетка, щото телефона си работи точно на тези честоти, ако има подходящ такъв софтуер, мисля че би трябвало да се справи доста добре, все пак зависи и от чувствителността на самия телефон, но поне може да стане за сравнение според мен, например измерване до самата клетка, после на определено разстояние от нея и накрая в жилището. Имаше някакви подобни приложения, които даваха силата на сигнала в децибели, но не съм си играл да ходя и да правя подобни експерименти, пък и сякаш това приложение дето си бях инсталирал не ми се видя много надеждно за целта :?
hidrazin - майстор
DMN написа:
... Имаше такива приложения, даваха силата на сигнала в децибели, но не съм си играл да ходя и да правя подобни експерименти, пък и сякаш това приложение дето си бях инсталирал не ми се видя много надеждно за целта ...
Имаше такова приложение. То още си го има де стига да имаш подходящия телефон.
И по-точно не е приложение де, поне това което използвах.
Казва се Net Monitor при телефоните NOKIA. При старите модели го имаше в скрито меню недостъпно за потребителя.
След отключването му се появяваше като ново меню с картинка като тази:
Изображение
От там можеше да видиш различни параметри. Тези дето помня:
- капацитет на батерията
- температура на батерията
- вид на батерията - металхидридна или литиева
- параметрите на батерията и на заряда
- сила на сигнала с децибели
- по кой канал работиш в момента (от там и честотата)
- разстояние до клетката с която работиш
И още много други параметри но отдавна не съм се занимавал.
Бях го активирал на една NOKIA 7110 дето имах (още я имам ама няма батерия). :-D
Сега предполагам ще има подобни като приложения ама за сила на полето едва ли ще има данни.
kr1100 - майстор
romanpm написа:
Да , няма грешка , СНР С -75 Волхов има два предавателя по 750 000вата импулсна мощност !
С това допотопно нещо проблема е решен още във Виетнам. 1 Шрайк и готово, после лесно с пусковите.
За нисколетящи цели по профила на местността полза никаква. 3-4 часа отбой , та да дойде кран за антената ...,че после отново слагане...
Пусковата се вдига и пуска с 2 та крика за под 30 мин. А пък да бягам 300м след ТЗМ/ до него или хванат за него / за да заредя 1 - 11Д или 21 Д на пусковата , а не мерси играл съм го.
В интерес на истината комплекса има най- голям брой свалени самолети , но до появата на Шрайка и Ф4 за РЛ смущения.

Тема "Силно ЕМП от GSM клетка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: