Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Стоян Петришки - специалист
Колеги аиде да махнем тиа котли, горелки и пелети и да земем да честитим на Николаи Ганев и на другите носещи това име. Да са живи и здрави и все така ОТЗИВЧИВИ, да помагат и да се радват на живота . ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ
gnt69 - майстор
stojan83 написа:
Колеги аиде да махнем тиа котли, горелки и пелети и да земем да честитим на Николаи Ганев и на другите носещи това име. Да са живи и здрави и все така ОТЗИВЧИВИ, да помагат и да се радват на живота . ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ
Жив и здрав да е , и всички които празнуват.
НАЗДРАВЕ!!!! :partyman: :partyman: :partyman: :supz:
judas - специалист
stojan83 написа:
Честит Имен ден на всички именЯци! Наздраве и от мен!
alex_serviz - специалист
stojan83 написа:
Честито и от мен, Ники! Жив, здрав и щастлив да си и всички около теб! :drinkers:
Много пъти си ми помагал! :prayer:
m0m43 - специалист
Честит имен ден на всички именници :)

Вчера най-накрая остана време да закача лаптопа към горелката, но за съжеление някой функции на софтуера не работят при мен - като цяло никакви настройки не мога да правя и да сменям режимите (standby, auto, timer). Като цъкна на бутона ми изкарва - Error receiving config data: Reply Length Error.- само мога да следя какво прави горелката + лог, което по принцип ми трябваше.
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Направи ми впечетление, че софтуера на горелката е V4T, а самата програмка е за V3M, та може и от това да е.

Също така каква температура на димните мога да най-малко да докарам на котел грейко 30 без турбулатори?
В момента на мощност 1 ми е 140 и на мощност 3 - ~180+
borkata99 - специалист
Ники + късмет !

Изображение
нашата горелка тази вечер............без майтап - добре ни сгря :lol:
Живи и здрави !
Kondor1 - специалист
Miro4774 написа:
В момента моят разход е 2 чувала за 12 часа много ли малко ли е не знам вие как мислите?
От по-предни мнения бях останал с впечатление, че си смъкнал доста под 2чувала/12ч. Все толкова ли стои?
Miro4774 - специалист
Kondor1 написа:
Miro4774 написа:
В момента моят разход е 2 чувала за 12 часа много ли малко ли е не знам вие как мислите?
От по-предни мнения бях останал с впечатление, че си смъкнал доста под 2чувала/12ч. Все толкова ли стои?
Да когато температурите бяха около 3-4 градуса на вън разхода ми беше около чувал на 12 часа. Сега гори по 2 на 12 часа горелката не се спира, защото ако истине къщата ще бъде много по трудно да се загрее. Във всички помещения е около 21-22 градуса. Аз нямам външна изолация.
magvt - специалист
Дайте ми насоки откъде се смазва вентилатора, че явно от запрашаване взе да прискърцва леко и да дращи
filmatoplo - майстор
Да не скърца малкия шнек, а вентил а тора виж да няма налеп прах по перката, може да получи дисбаланс, иначе може да смаже осичката.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: