• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 78
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ekondev - напреднал
ivanpavlov написа:
ekondev написа:
ivanpavlov написа:
колкото искаш има недоволни особено като звъннат на телефоните обявени в сайта им големи обиди било казват хората''За 2000лв какво искате''''думи по телефон пффффф Golden Liar май май ай със здраве

ivanpavlov ти да наш ли нещо общо с Golden Fire или просто си пишеш
ekondev написа:
ivanpavlov написа:
ekondev написа:
колкото искаш има недоволни особено като звъннат на телефоните обявени в сайта им големи обиди било казват хората''За 2000лв какво искате''''думи по телефон пффффф Golden Liar май май ай със здраве

много общо имам даже днес ми звъннаха за паднал мотор на шнек нещо да предам на клиента от твое име
ivanpavlov написа:
ekondev написа:
ivanpavlov написа:

много общо имам даже днес ми звъннаха за паднал мотор на шнек нещо да предам на клиента от твое име
или на момичето на което са и казали за 2000 какво иска по вече.И как стоя и се чудя какво да кажа особенно на оня със падналия мотор я 20.00ч тая вечер
ekondev - напреднал
ivanpavlov написа:
ivanpavlov написа:
ekondev написа:

много общо имам даже днес ми звъннаха за паднал мотор на

Лошо за момичето. Но ти колко пари взе за направТа или за настройките на камината. Колко кажи си честно
ekondev написа:
ivanpavlov написа:
ivanpavlov написа:

Лошо за момичето. Но ти колко пари взе за направТа или за настройките на камината. Колко кажи си честно
в сайта им пише 150 лв от мен монтаж към инсталацията и настройка.Чек че щях да пропусна мъкненето до 3 ет на ръце демонтаж на старата ама ко ли ти разбирам аз те файарите по ги знаят нещата хахаха ай стига съм разводнявал :partyman:
ekondev - напреднал
ivanpavlov написа:
ekondev написа:
ivanpavlov написа:

в сайта им пише 150 лв от мен монтаж към инсталацията и настрой

Поне 250си взел чисто. Ти Кво искаш да вземеш парата и бягане. Няма такъв обяд.
Обичай си занаята и този който ти го дава. Радвай се на клиенти който ти благодарят.
ekondev написа:
ivanpavlov написа:
ekondev написа:

Обичай си занаята и този който ти го дава. Радвай се на клиенти който ти благодарят.
150 са вярвай
ekondev - напреднал
ivanpavlov написа:
ekondev написа:
ivanpavlov написа:

150 са вярвай

Да не правим спам става ли. Пиши на лично
gergo91 - специалист
ivanpavlov написа:
ekondev написа:
ivanpavlov написа:

в сайта им пише 150 лв от мен монтаж към инсталацията и настройка.Чек че щях да пропусна мъкненето до 3 ет на ръце демонтаж на старата ама ко ли ти разбирам аз те файарите по ги знаят нещата хахаха ай стига съм разводнявал :partyman:
Баце на мен ми засраха котела на средата на нищото от Голден файер, после аз си го вкарах подвързах и им звъннах за да ми обяснят как да го настроя а отговорът който получих е че в момента са заети и немогат да се занимават и така няколко пъти, след което ми стана ясно че искат пари и когато ги попитах колко ще вземат за настройка на горелката ми отвърнаха 160 лв тез капути нещастни !!! Даже и касова бележка няма а до като я копувах само дето свирка не ми направиха но, ако си бях искал щяха и да ми направят... След което им звънях за нагревател и ги питам колко вата е? (ами зависи 8мм или 10мм) ами 10 е ами 20лв а колко вата е питам и имали по мощни за да се палят по бързо пелетите а не 8мин, а отговорът който получавам е (а да ти кажа колко жички има вътре искаш ли) Какво да ви кажа не си зимайте Голден Файер по простата причина, че сервиза, инжинерите, монтажниците и продавач консултантите им са яко алчни тъпи копелета ! Поздрави и от мен горд собственик на голден фрииз !
n.ganev - майстор
"Ефтиното винаги излиза скъпо - понякога се доплаща с много нерви.
Оглеждайте се първо за сервизааааа.
Не съм толкова богат да си купувам ефтини стоки които да изхвърлям."
Горните неща съм ги писал и казвал много пъти.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 78

Тема "ПЕЛЕТНА КАМИНА GOLDEN FIRE мнения и отзиви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: