LazarGanev написа:Е скъпа, скъпа, колко да е скъпа грешката - 2000лв, преживява се[/quoteSlavislav4ev написа: Обмислям да пробвам за сега с горела IVG . Надявам се да не направя някоя "скъпичка" грешка с тази горелка !
Ако трябва да си играя на Проба грешка и всяка грешка ми струва 2000 лева мисля че трудно ще го преживея !

а вместо 316L ,  коя да се използва по успешно от таблиците който си пуснал.. А ти взе да ми се обяснаваш в любов..Майтап.. да не се засегнеш..
  а вместо 316L ,  коя да се използва по успешно от таблиците който си пуснал.. А ти взе да ми се обяснаваш в любов..Майтап.. да не се засегнеш..
 . Един килограм на час среден разход за 400м2 къща
 . Един килограм на час среден разход за 400м2 къща   . Щом като тая площ я топлиш с 4кВт енергия, то твоите постижения са по-скоро в областта на топлоизолацията и трябва да споделяш опит в раздел "Пасивни къщи"
 . Щом като тая площ я топлиш с 4кВт енергия, то твоите постижения са по-скоро в областта на топлоизолацията и трябва да споделяш опит в раздел "Пасивни къщи" 

... пита се обаче имаш ли радиатори в тези части... Аз имам навсякъде,, гаражи стълби бани.. таолетни.. общо 27 радиатира с разкични мощности в зависимост от помещенията, Всичко което е в сградата без една стая в която са изключени ( да не се развали зимнината ) е отоплявано..
 ... пита се обаче имаш ли радиатори в тези части... Аз имам навсякъде,, гаражи стълби бани.. таолетни.. общо 27 радиатира с разкични мощности в зависимост от помещенията, Всичко което е в сградата без една стая в която са изключени ( да не се развали зимнината ) е отоплявано..