Нека намерим най-тънките цени.
Avas_co - майстор
Хм, днес понапънах 20 волтовия верт и той ... пропуши.
Същото упражнение съм го играл безброи пъти с 10,8 волтовото ми вертче, е не е от бакалията де.
Тая залъгалка дано поне изкара докато ми оправят вертчето.
Chefo77 - майстор
Изненадан ли си? :lol:
klomo - специалист
От нищо не се изненадвам след като си купих Airlac с 7 години гаранция. Изкарва 3-4 месеца и е в сервиза. Включва се сам , прегрява, не може да се регулира. От сервиза ми казаха , че са сменили електронното управление, но съм сигурен, че ме излъгаха и са го поправили само и можеше да запали къщата. Накрая го смениха работи почти както преди.
jekasus - майстор
Моя пролетта пропуши при напъване.
Не съм изненадан че още си работи...
Абе, като дизелаци, като ги напънеш и черен пушек от аспуха :-D
aiako - специалист
Да ви питам , това дали си заслужава или да търся някое друго.
http://www.lidl.co.uk/en/our-offers-249 ... l&id=40057
klomo - специалист
Ще останеш доволен! Този път са огънали дръжките на тресчотките (по-удобно е и пази кокалчетата). Дори мисля да си взема още един куфар като този да не го нося като трябва да съм на вилата.
aiako - специалист
Малко ме притеснява че са му недостатъчно основни неща, като например дълго удължение на 1/2. Но ще мина да го видя, ако ми хареса качеството може и да го взема.

Може и това да пробвам
http://m.ebay.co.uk/itm/171-Pcs-Socket- ... Ciid%253A2
Последна промяна от aiako на пон дек 12, 2016 9:05 am, променено общо 1 път.
pif4o - специалист
Колеги ето и моите скромни впечатления от зегето на лидъл от днес, ами да ви кажа спецялно на мен супер ми харесва, направих една линия на едно пдч с молив, без да гледам къде върви ножа карах с лазера по линията, и като падна парчето да не повярваш ножа е вървял по линията, това никога не ми се е случвало със старото зеге, верно че то е некъв боклук на Будгет ли как се казва там но с него ако тръгна по лазера не след дълго ще се озова там където съм тръгнал хаха. Като изработка изглежда много добре, малко мърляво са се отнесли преди пакетажа, като го извадиш от кутията сякаш е ползвано, по гумените му части има следи от издраскване, а по пласмасовите има следи от смазка, иначе видимо не мясаше да е ползвано, да кажеш че някои го е купил пък върнал, ама знае ли се. Подсветката свети добре, лазера е много ярък и контрастен, машинката вади хубав звук на фона на старата ми, мога да я определя по скоро като тиха. Абе за 55 лева направо си е супер оферта, за моите нужди от такава машина 2-3 пъти годишно мисля че няма какво повече :) Чакам и други коментари и ревюта на въпросното зеге от колегите които обещаха :) Не можах да намеря нещо по дебело за рязане да видя в долния краи на среза дали ще криви ножа. А забравих да кажа че рязах със супер менташко ножче и резултата пак ми хареса.
yasmania - напреднал
Минах да го взема, но тези няколко дни съм на друга вълнА задачи и няма да имам възможност да го тествам на същите неща, заради които върнах старото.
Първи впечатления БЕЗ ДА СЪМ ГО ПУСКАЛ - споделям немърливостта при пакетажа, кутията отвън беше перфектна и видимо неотваряна, но вътре нещата яха една върху друго и с бледи/мръсни зони по машинката.
Както и да е, това не е нещо на което да се обръща внимание в този клас.
Също както предходното с дръжка, но и за разлика от всички от новата серия, НЯМА ТВЪРДА КУТИЯ! очаквано, предвид и цената си, но все пак.
Картонакта ще издържи колкото да се продаде.
На вид - не е твърде китайско, няма видимо разлепени гумени части (както на 20в винтоверта). Тежко е, създава впечатление на добра машинка. Мисля, че има видима разлика в главата с модела без дръжка, което ще потвърдя след няколко дни и ще е ясно това радостен или още по- плачевен факт е. Прозрачната защита на главата също е различен от предходното от същата серия, по- кадърно се маха и слага.
Бутона е с гумирано матово покритие - също добро впечатление.

Това бяха моите "5 ст`инки" по темата, повече впечатления се надявам да придобия до края на седмицата конкретни.
Малко снимки:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Chefo77 - майстор
Както и с предишното - визията на рекламните проспекти рязко контрастира с реалната.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: