Нека намерим най-тънките цени.
stanzx - напреднал
stan73 написа:
По-добре си купи Глен Моранж (ако го произнасям правилно) на промо от Била в момента (има и 2 стоманени чаши към него). Много е добро. Мацката купи скоро такова - страхотно е (мани ги тез "Маймунски рамена" и т.н. ...).
Като човек бил в Шотландия известно време... ГленмОранджи е правилно ;)
Monkey Shoulder мернах в Метро.
stan73 - майстор
На мен и така не ми звучи правилно. (а и според тези (особено с голямото "О"))
http://whiskystore.bg/manufacturers.php ... turerID=17

П.П. Както и да е - накратко имах предвид, че е суперско, а който иска, да си купи и да опита, вярвам, че ще се хареса много.
zmiori - специалист
Днес отидох и върнах една енергоспестяваща крушка закупена юли и преди дни изгоря. Изненадаха ме яко. Направиха ми протокол за рекламация и пратиха лампата на ремонт :?
До 30 дни трябва да получа отговор за ремонта.
renola - напреднал
Айде пак за аку перфораторчето... :-D
Понеже вече се дооборудвах с доволно свредла за него - бетон, плочки, метал и тн. ,си мислех за някакъв адаптор с който да мога да му слагам и камъните от гедорето дето имам но така че да не минавам от sds+ с накрайник за шестограм и после с адаптор за гедоре / демек 2 адаптора/ а, направо на един адаптор да мога да закачам камъните. Та някой знае ли дали в БГ продават ей такива:
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D ... TGztusM%3A
Излишно е да споменавам, че няма да се ползва профи :-D
resistbody - майстор
renola написа:
Айде пак за аку перфораторчето... :-D
Понеже вече се дооборудвах с доволно свредла за него - бетон, плочки, метал и тн. ,си мислех за някакъв адаптор с който да мога да му слагам и камъните от гедорето дето имам но така че да не минавам от sds+ с накрайник за шестограм и после с адаптор за гедоре / демек 2 адаптора/ а, направо на един адаптор да мога да закачам камъните. Та някой знае ли дали в БГ продават ей такива:
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D ... TGztusM%3A
Излишно е да споменавам, че няма да се ползва профи :-D
Има, в кварталната железария при нас съм виждал...
kozl - майстор
zmiori написа:
Днес отидох и върнах една енергоспестяваща крушка закупена юли и преди дни изгоря. Изненадаха ме яко. Направиха ми протокол за рекламация и пратиха лампата на ремонт :?
До 30 дни трябва да получа отговор за ремонта.
Опа преди година и нещо нЕмаше такива изненади :shock: Това требе да е булгар заразно. И други тука са ми обяснявали, че до един месец имат право да мотат клиента, докато му върнат уредо или парата :?
Bobi161 - напреднал
Разгледах одеве зегето. Е, не знам кой какво му хареса - с луфтовете в ролката и водача й правия срез ще е късметлителен. Някак и на вид грознее, а паралелния водач сякаш е от тел....
Смятам, че даже и Чолев ще му се мръщи на тоя кокал... :-D :lol:
Chefo77 - майстор
Bobi161 написа:
Смятам, че даже и Чолев ще му се мръщи на тоя кокал... :-D :lol:
Ааа, нИ йе сигурнУ :lol:
Чолев: :partyman:
Avas_co - майстор
atanasov2004 написа:
Привет колеги :) Оставете ги машинките, то е ясно - за толкоз пари-толкоз качество. Аз отдавна съм го разбрал. По евтино е да си купиш един префоратор-къртач и за 3-4 часа да изкъртиш една баня, отколкото да платиш на фирма :-D Имам спешен въпрос :-D : Търся си от онова "Маймунското уиски" . Дайте някакво инфо. Благодаря предварително! :-D
Monkey Shoulder го има почти във всеки уиски стор, в които съм влизъл, за мен си е много добро, Glenmorangie също е добро, я колегата да сподели на каква цена е в Била.
Упражнението с къртенето на баня с перфораторче съм го играл, ми накрая си платих, че да се свърши тая мъка, яко къртене си иска яка машина.
По въпроса за ключовете, колеги като нямате пари за нещо малко по-читаво, на много места се продават все още от ключовете на Петко Денев- Габрово, тях ще ги оставите и на внуците. Аз лично знам поне на три места в Пловдив да се продават чисто нови за по 2,3,4 лева бройката, за другите цели една тресчотка на Форс да кажем с нужните камъни - дълбоки или плитки, според нуждите, коплектите не ги препоръчвам, че едно 80 процента от камъните никога няма да ги ползва човек, и те така .
На който са му нужни бързи ключове, истински, сам бързо ще се ориентира към правилните неща.
Ключовете на Проян, които ви показах за мен са с много добро съотношение цена -качество.
Които иска да слуша, които иска като Чолев да се успокоява, че ръся бисери.
cholev - майстор
По темата за зегето- имам стария вариант. Доволен съм. Имам и аку варианта-още по доволен.
По темата с аваско- пиши си, не ми пречиш. Нека има колорит. Ако се видим някога ще те черпя и една бира (ама от малките 330гр :-D ). Една софийска среща на групата по бира през некой уйкенд? Аз ще си нося 10.8в 5год за състезание
По темата с вискито- требва ми нещо за басейна в стрелча тази почивка. Е като няма от испанския коняк от лидъл А защо забравяме мезето- лидълски заек от тази седмица 10лв килото-1час 50мин 200градуса-лелеееее :drinkers:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: