Колега ако моето мнение може да ти послужи за някакъв ориентир около цените - преди месец и нещо завърших моята слънчева система. Излезна ми около 1300лв с 150л бойлер и 2 плоски панела , гледам че са ти сложили 200л - няма лошо , но с частите отгоре и по-големия бойлер грубо да стигнеш максимум 1900лв с майсторлъка. Доколкото виждам на теб са ти обявили цена от 3300лв , като дори системата ти е с вакуумнотръбен колектор. Паралелно с моята система братовчед ми изграждаше пак за 150л бойлер с вакуумнотръбен и през малкото слънчеви дни , които имаше през месец Септември имаше проблем с прегряването и не ми се мисли за лятото.
Та можеш да седнеш и да си премислиш нещата от офертата , защото 3300лв не са малко пари за слънчева инсталация , пресметни си след колко време ще им избиеш инвестицията , според мен не по-рано от 7-8 години
Та можеш да седнеш и да си премислиш нещата от офертата , защото 3300лв не са малко пари за слънчева инсталация , пресметни си след колко време ще им избиеш инвестицията , според мен не по-рано от 7-8 години