Нека намерим най-тънките цени.
yasmania - напреднал
Някой друг да е пробвал по- мащабно Зеге-то?

П.С. Айде, почна се рано- рано с глупостите с формула Х = sum + 20 лв. :)

https://www.olx.bg/ad/mahalen-proboden- ... 78bcb21d71
israeli - специалист
yasmania написа:
Някой друг да е пробвал по- мащабно Зеге-то?

https://www.olx.bg/ad/mahalen-proboden- ... 78bcb21d71
Дублиран подарък! Не четеш ли? :)
Chefo77 - майстор
Е като му е дублиран подарък, да го върне в магазина. Ама май е по-добре да го пробута на някой балък с горница.
Държавата се напълни с бизнесмени.
themask - специалист
Chefo, докато има балъци, ще има и бизнесмени - просто е :)
jekasus - майстор
Ама касов бон не му подариха :-D
Bobi161 - напреднал
Зегето би съблазнило при цена твърдо под 30лв. - хич не ме грабна - прилича на евтина играчка тип "НоуНейм". Определено имат по-добри попадения сред инструментите си.
Виж, за допълнителните им ножчета - не разбрах - като пише "суис мейд" много ли са хубави, или...!? - Мисля, някой ги беше коментирал!?
Bobi161 - напреднал
А тоя от ОЛХ го оферирах таман за 30лв. - чакам да върже :lol:
kozl - майстор
themask написа:
Chefo, докато има балъци, ще има и бизнесмени - просто е :)
Да просто е ала за простаци. Бизнесмен, който нарича клиентите си балъци е прост...бизнесмен :roll:
yasmania написа:
С това съм съгласен. Прилича на спекула, ама уви в щандовете на Лидл-а зегето стои, народа неще да го изкупи и спекулата не върви :lol:
М-у другото има ли закононарушение у нас в подобна спекула?
Преди години га бях в Алжир, такова действие беше напълно законно там, но имаше таван на надценката (" Пари' " по КМЛ теорията) :wink: И въпреки законите нарушители се намираха, оти га търсенето изпреварва с мноо повече предлагането, потенциалната разлика м-у търсене и предлагане надвива силата на законя и он се разпрега. За туй ората викат "Ойде коньо у ряката" :lol:
cholev - майстор
Спекула се казваше едно време. Сега пичове е пазарна демокрация/капитализъм. Тя е точно това- да правиш маржове от всичко, кой от принадена стойност на работниците, кой от продажба с надценка. Бизнес. Авточастите ги продават с надценка 200% и нагоре и какво.
За да не сме съвсем оф- например маската, която изпуснах понеже беше 'само в събота' я взех от колегата от форума с 10лв горница- и аз доволен и колегата 'бизнесмен' :-D
Гост - специалист
Bobi161 написа:
А тоя от ОЛХ го оферирах таман за 30лв. - чакам да върже :lol:
Условието- да ти покаже другото зеге, заради което се е дублирал подаръка... :-)
Тия смятат всички хора за балъци :evil:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: