jekasus написа:На каква система заложи?Най-накрая и аз пробвах едната от многото системи за нивелиране . Излиза скъпо - около 3.50 лв на 1 м2, реалноста е друга - пода е направен изцяло, без да се оставя една редица за минаване, излизане(няма да спим на обекта
Все се каня да пробвам, ама стотина лева засега не ми се дават.
 ) евентуално улягане на лепило е блокирано от клинове и подложки и няма да има "зъби".  Дори направих пода на банята, който беше предвиден за след. ден.
  ) евентуално улягане на лепило е блокирано от клинове и подложки и няма да има "зъби".  Дори направих пода на банята, който беше предвиден за след. ден.Равносметка - дадени с доставка 40 лв за 100 бр. клинове и 100 подложки. Спестен един работен ден. По-бързо и по-лесно нивелиране на плочките в ъглите.
Доволен съм и ще пробвам други системи .
 . на едни шибани места се чудех как да замахна с чука, и да изкъртя клиновете без да потроша нещо, и накрая разбрах че става и с натискане. не е нужно да се ритат демонстративно както в тубата. ако има интерес мога да драсна какво ми е направило впечатление + и - но разбира се това е субективно.
 . на едни шибани места се чудех как да замахна с чука, и да изкъртя клиновете без да потроша нещо, и накрая разбрах че става и с натискане. не е нужно да се ритат демонстративно както в тубата. ако има интерес мога да драсна какво ми е направило впечатление + и - но разбира се това е субективно..jpg)