Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Ще я усети, ще я усети. Бошът е с по-мощен удар, но пък Макитата е с по-чест. На бетон предимството е на страната на Боша. Колкото и да съм фен на светлосинята машинка, на черното бяло не мога да кажа.
Виж - при 3-28 на Бош и 2810 на Макита, предимството е на страната на Макитата. Потвърдено от собственици на тъмносини перфоратори. :supz: :supz:
jekasus - майстор
На сто дупки нищо няма да усетят. ако напънат на равен терен два-три дена по 1000 дупки на ден , там ще истината...
wanderer - специалист
  • колеги, все по често се оглеждам за това. EDI ми пусна последващия линк, но да питам: някой виждал ли го е на по изгодна цена от тази?
http://www.stroi.bg/p/art0022815-udaren ... 93890.html
Chefo77 - майстор
Видял си, надявам се, че машинката е СОЛО - без батерия и зарядно.
Звънни на тези пичове. Те са новият вносител на Метабо (и поемат всички гаранционни и извънгаранционни ремонти на Киров). Предполагам, че ще имат някаква опция за по-ниска цена.
wanderer - специалист
благодаря много, не знаех че тези представят метабо у нас. да, соло ми трябва, имам винтоверта + 2 батерии, засега стигат.
profesionalist_wood - майстор
Щом видяха мръвчица от Бош,хиените започнаха да се навъртат :-D Изядоха Тинки и ся ще глътнат боша за мезе.... :lol:
nikolson - майстор
Chefo77 написа:
Видял си, надявам се, че машинката е СОЛО - без батерия и зарядно.
Звънни на тези пичове. Те са новият вносител на Метабо (и поемат всички гаранционни и извънгаранционни ремонти на Киров). Предполагам, че ще имат някаква опция за по-ниска цена.
Да не ги бъркаш с тези пичове :-D
Иначе в Тръпкови има и други оферти за Бош, напр. това, или това
ESPACE - майстор
jekasus написа:
На сто дупки нищо няма да усетят. ако напънат на равен терен два-три дена по 1000 дупки на ден , там ще истината...
Имам 3-28 и освен че е слабичък ако го напънеш без почивка да пробие 20 дупки по 30см. в бетон със свредло ф14 прегрява и му изчезва удара. Като изстине е ок. Много удобна машина иначе но за по сериозна работа ползвам четворката или седмицата.
strashko7 - специалист
Avas_co написа:
Уникално добра цена, явно и в България може.
Мисля, че малко послъгват, че старата цена е била 519 лева, но ...
Аз, от там си харесах коплекта верт и импакт, който Чефо показа, но пък днес ми се върна любимото вертче от ремонт и ...
В тая връзка, и като споменахме по-рано Крес, а вертчето е Крес, искам да похваля сервиза им.
В понеделник им пратих машинката, днес е при мен с чисто нов редуктор.Е друг път са ми правили машинки и в рамките на три дни, но и четери не е зле.
Уважиха ми гаранцията без гък да кажат, пък тя горката все едно съм я влачил след колата, наскоро почти и стопих корпуса с един халоген, а колко извращения съм и причинявал.
Та евала.
Само не знам какви са тия цени, които обявиха последно време, гладах и в Англия им търсят сериозни цифри :? .
Незнам колко уникално добра е цената.В Англия са под 100 паунда а паунда е 2,30лв.Аз лично бих си я купил от там,не само заради цената
Virtex - майстор
strashko7 написа:
Незнам колко уникално добра е цената.В Англия са под 100 паунда а паунда е 2,30лв.Аз лично бих си я купил от там,не само заради цената
За по-наблюдателните си е добра.

От добър продавач в Англия цената е от 100 до 110 паунда. Като се сложи цената за 4кг+ доставка и липсата на гаранция, спокойно може да се каже, че е добра цената.

Ти и тук може да гледаш 'оригинални' бошове е ОЛХ-а за 120лв, колкото и са тези за 90 паунда в UK.

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: