Ел. инструментите. Консумативи.
jekasus - майстор
ESPACE написа:
jekasus написа:
На сто дупки нищо няма да усетят. ако напънат на равен терен два-три дена по 1000 дупки на ден , там ще истината...
Имам 3-28 и освен че е слабичък ако го напънеш без почивка да пробие 20 дупки по 30см. в бетон със свредло ф14 прегрява и му изчезва удара. Като изстине е ок. Много удобна машина иначе но за по сериозна работа ползвам четворката или седмицата.
3 с бутало или лагер? Четворка съм отварял за проверка, много добра играчка... Бяха я дали за вторични :shock: всичко перфектно, освен люлеещ лагер. Не можах да излъгам да го пребарам за без пари. :-D
mitko64 - майстор
Te всички перфоратори са с бутало. Само едните го задвижва люлеещ лагер, а другите биела(мотовилка).
strashko7 - специалист
Avas_co написа:
strashko7 написа:
Avas_co написа:
Уникално добра цена, явно и в България може.
Мисля, че малко послъгват, че старата цена е била 519 лева, но ...
Аз, от там си харесах коплекта верт и импакт, който Чефо показа, но пък днес ми се върна любимото вертче от ремонт и ...
В тая връзка, и като споменахме по-рано Крес, а вертчето е Крес, искам да похваля сервиза им.
В понеделник им пратих машинката, днес е при мен с чисто нов редуктор.Е друг път са ми правили машинки и в рамките на три дни, но и четери не е зле.
Уважиха ми гаранцията без гък да кажат, пък тя горката все едно съм я влачил след колата, наскоро почти и стопих корпуса с един халоген, а колко извращения съм и причинявал.
Та евала.
Само не знам какви са тия цени, които обявиха последно време, гладах и в Англия им търсят сериозни цифри :? .
Незнам колко уникално добра е цената.В Англия са под 100 паунда а паунда е 2,30лв.Аз лично бих си я купил от там,не само заради цената
Те вече колегите са ти отговорили, но ...
Ако ти наистина си в Лондон разговора от твоя гледна точка е безсмислен.
И аз, като запаля все се заканвам, че няма да пазарувам от България, но...
И аз гледам да имам от всичко по две, но все пак.
В поста ми съм писал как са се развили нещата с определен гаранционен сервиз, ами аз очаквам така да се развиват нещата.
Та те така.
П.П.
В моя случай взимам и данъчна фактура, не че и от Англия не мога да взема, но тука не ми е никаква занимавка, та в случая и ДДС-то си казва думата.
В Лондон живея по принцип и аз като го купя от там ми приспадат цялата сума от данъците,но и неща които неми вършат работа за данъци/сушоар или някакви дребни електроуреди си ги взимам от там,защото изпадат доста евтини неща когато са в промоция.Между другото относно гаранциите се оказа че макита дават 3 годишна гаранция само на акумулаторните и електро инструментите.за бензиновите дават само 1 година/бензинова пръскачка си взех на макита/

пп това за сервиза на бош с международната гаранция сигурно ли е?
strashko7 - специалист
Chefo77 написа:
nikolson написа:
Chefo77 написа:
Звънни на тези пичове. Те са новият вносител на Метабо (и поемат всички гаранционни и извънгаранционни ремонти на Киров). Предполагам, че ще имат някаква опция за по-ниска цена.
Да не ги бъркаш с тези пичове :-D
Хич даже.
Евромастер вземат Метабо. Освен ако не са ме излъгали де :)
И ако вземе син Бош от Англия, може да го регистрира в Бош България (28 дни след покупката). А като го направи, може да ползва всички наши оторизирани сервизи. Питал съм, сертификатът заменя сивата гаранционна карта.
Докато точно Макита е с регионална гаранция - ако я купиш отвън, не можеш я ползва тук. Говоря за трите години!
за международната гаранция на бош сигурно ли е?
jekasus - майстор
mitko64 написа:
Te всички перфоратори са с бутало. Само едните го задвижва люлеещ лагер, а другите биела(мотовилка).
Не ми се спори, но има разлика...
Chefo77 - майстор
strashko7 написа:
Sent: 2016-03-16 12:41:16

Здравейте!
В края на месец февруари 2016 година закупих от дилър във Великобритания нов импакт драйвер от 10.8 професионалната серия на Бош. Имам фактура за покупката, направих регистрация във Вашия сайт и имам и издаден сертификат.
Въпросът ми е - достатъчни ли са сертификата и фактурата за покупка за отремонтиране в оторизиран сервиз на територията на България, ако възникне нужда от гаранционен ремонт?
Благодаря Ви предварително за отговора!
С Уважение:
Стефан Генчев
Варна
Уважаеми г-н Генчев,

Благодарим, че се свързахте с нас.
По закон в България са нужни гаранционната карта и документа доказателство за покупка при нужда от гаранционно обслужване.
В случая сертификата може да замени гаранционната карта.
Пазете документите и при нужда от гаранционно обслужване молим, оставете уреда в магазин дистрибутор на професионални сини електроинструменти ( списък с тях:
http://www.bosch-professional.com/bg/bg ... lersearch/ )
и/или се свържете с централния сервиз 0700 13667 за подробности относно обслужването.
При нужда от повече информация, молим свържете се отново с нас.

Поздрави,

Христо Христов

Bosch - Център за обслужване на клиенти

Роберт Бош ЕООД
бул. Черни връх 51б
София 1407
strashko7 - специалист
Chefo77 написа:
strashko7 написа:
Sent: 2016-03-16 12:41:16

Здравейте!
В края на месец февруари 2016 година закупих от дилър във Великобритания нов импакт драйвер от 10.8 професионалната серия на Бош. Имам фактура за покупката, направих регистрация във Вашия сайт и имам и издаден сертификат.
Въпросът ми е - достатъчни ли са сертификата и фактурата за покупка за отремонтиране в оторизиран сервиз на територията на България, ако възникне нужда от гаранционен ремонт?
Благодаря Ви предварително за отговора!
С Уважение:
Стефан Генчев
Варна
Уважаеми г-н Генчев,

Благодарим, че се свързахте с нас.
По закон в България са нужни гаранционната карта и документа доказателство за покупка при нужда от гаранционно обслужване.
В случая сертификата може да замени гаранционната карта.
Пазете документите и при нужда от гаранционно обслужване молим, оставете уреда в магазин дистрибутор на професионални сини електроинструменти ( списък с тях:
http://www.bosch-professional.com/bg/bg ... lersearch/ )
и/или се свържете с централния сервиз 0700 13667 за подробности относно обслужването.
При нужда от повече информация, молим свържете се отново с нас.

Поздрави,

Христо Христов

Роберт Бош ЕООД
бул. Черни връх 51б
София 1407
мерси за инфото/В моя случай с винтоверта явно няма да мога да ползвам гаранцията ,защото я регистрирах в английския бош,но сега като взема перфоратора ще ги регистрирам и на двете места и в английския и в българския
bat_danio - специалист
Друго да споделя относно гаранцията. Отказвали са ми гаранция на акумулаторен винтоверт заради избледнял/ протрит сериен номер.... той е отпечатан така че да се изтрие пръв разбира се. Това на Милоки предполагам и Бош и Макита са се сетили като гледам как са отпечатани номерата върху табелите. Иначе това което колегата Chefo 77 казва е радостно, аз съм регистрирал бошове от англия в бг саита не е имало проблем нито с машини нито батерии (регистрират се отделно със собствените им номера и дати на производство) със самата регистрация. Просто очаквах да се направят на интересни, че не е купен от БГ , поне за сега не ми сее налагало да нося син бош в сервиз заради дефект който не е причинен от операторното устроиство :prayer: [-o< .
profesionalist_wood - майстор
bat_danio написа:
Друго да споделя относно гаранцията. Отказвали са ми гаранция на акумулаторен винтоверт заради избледнял/ протрит сериен номер.... той е отпечатан така че да се изтрие пръв разбира се. Това на Милоки предполагам и Бош и Макита са се сетили като гледам как са отпечатани номерата върху табелите. Иначе това което колегата Chefo 77 казва е радостно, аз съм регистрирал бошове от англия в бг саита не е имало проблем нито с машини нито батерии (регистрират се отделно със собствените им номера и дати на производство) със самата регистрация. Просто очаквах да се направят на интересни, че не е купен от БГ , поне за сега не ми сее налагало да нося син бош в сервиз заради дефект който не е причинен от операторното устроиство :prayer: [-o< .

Идиоти са си :axe: Да им се чудиш на акъла защо решиха да слагат серийни номера на лепенки? :x Виж на тая бормашина на 80 години не е мръднал серийния номер и е с метална табелка Изображение
bat_danio - специалист
Е да ама като е изтрит и не ти важи гаранцията..... машина каято изглежда и работи като нова, но с изтрит номер вече е все едно без гаранция...споразумяхме се в сервиза за ремонта все пак платихме само труда/ или само часта не съм сигурен. Аз ги разбирам то нее от тях измислено, ами от фирмата майка. Даже го има описано в гаранцията ....бляблябля машини с овредени идентификационни..... не са предмет на гаранционно обслужване или нещо в тоя ред на мисли.Ама тя табелата е така направена, че ако дори ти мине през ум да работиш с машината да избледнява точно серииния номер как пък случаино не се изтри друго по табелата на една машина....80 годишната машина не я коментирам сега не може да се купи нещо което няма планово устаряване. Я кофти лагер турен там нарочно, я чип броящ нещо си... :axe:

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: