Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Miro4774 - специалист
DimitarD написа:
Miro4774 написа:
И аз мислех да направя стайният да управлява помпата ама не знам дали ще има ефект някой пробвал ли е ?
Миналия сезон бях по този начин.
Малко по точно по добре ли е или не?
DimitarD - специалист
Миро,
Миналият сезон бях с две помпи, всяка за етаж. Помпата на първия се управляваше от стайния, втората от горелката. Така бях преценил защото първия етаж е цяло помещение и стайния беше там.
Сега съм с трипътен и една помпа за двата етажа и електронни глави навсякъде, стайния командва само бойлера чрез зонов вентил.
За сравнение мога да кажа че няма разлика нито в разхода нито в комфорта...
filmatoplo - майстор
:) Стайния термостат да командва Бойлер ли :?
kalin72 - майстор
filmatoplo написа:
Като че ли има в пред вид контактен термостат...поне при мен е така.
DimitarD - специалист
filmatoplo написа:
Tочно така, IT500 има такава опция, дори от телефона мога да си променям настройките за БГВ :)

Прикачен файл

IT500.jpg
IT500.jpg (92.64 KиБ) Видяна 1903 пъти
filmatoplo - майстор
Оооо с това и ракета ще се командва :supz: .
VLADO66 - майстор
Да се похваля с успешен монтаж.Шнека е на около 65,гр. за сега съм увеличил F. Load само.Кротна се на втора степен от няколко часа.Мога спокойно да си сложа ръката на кюнеца.
gnt69 - майстор
VLADO66 написа:
Да се похваля с успешен монтаж.Шнека е на около 65,гр. за сега съм увеличил F. Load само.Кротна се на втора степен от няколко часа.Мога спокойно да си сложа ръката на кюнеца.
Бравос радвам се още един доволен ползвател на Грейко. На какъв котел е монтирана. :partyman:
LazarGanev - "Велик майстор"
Браво Владо, на това му се вика "Информиран избор" - няколко години проучвателна дейност до пълно убеждение :) . Да позная - към 120м2 ли топлиш?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: