• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 193
Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
Може да си пчелар но май не са ти ясни тези покрития с восъка .Много добре си се разтваря с боров терпентин и без проблем се добавят и тиково и ленено масло като след нанасяне като дръпне се излъска много добре с вълнен парцал.Както и да е включвам се с една библиотечка коледен подарък изработена от дюшеме втора ръка и сократес афромозия за финиш.

Прикачен файл

20161217_173130.jpg
rulом - специалист
а бъш !.....треаше ми дърводелско мнение....са си записвам и че знам занапред ....
...и се пак остава едно НО у мене....восъка дръпва като топъл в материала(охлажда се) и после полирате смесеното с него щото то остава наповърхността, така ли да разбирам ?
mavryt4o - майстор
Не като се смеси с терпентина трябват ден два да се разтвори става като грес.След нанасяне се изчаква и почва да вкоравва стои матово и лепкаво тогава идва ред на вълнения парцал .За струован елемент качен на струга става супер .Но забелязах зимата става много твърдо като керпич :-D Трябва си практика не мога да кажа че винаги ми става голяма роля играе температурата.Може както казваш да напива по-добре загрят всеки си намира своя начин
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Фонът тапет ли е?
ftubusa - специалист
n_a написа:
Фонът тапет ли е?
Да.
mavryt4o - майстор
Приключвам годината с тези орехови кутийки за чесовници.От отворите излизат едни стъклени лампи в които свети цифра а електрониката е вътре.Мога да кажа че годината беше успешна доста неща научих и забелязвам че подобрих качеството си на работа.Има още какво да науча и за напред смятам да намаля обема на работа и да наблегна на здравината и точноста на старите зглобки с ръчни инструменти.Весело посрещане на новата година.

Прикачен файл

20161228_022731.jpg
EDI - майстор
Много добра работа. :partyman: Между другото аз си спомням от къде започна преди доста време и виждам къде си сега.Напредъка ти е голям :partyman: .Аз специално съм в застой тази година по разни причини - нямам изработен по-голям проект, само разни дребни неща, които за сега не смятам да публикувам тук поради елементарния им характер, ама смятам следващата година да наваксам. :lol: Между другото може да пусна тези дни една поставка за телевизор - елементарна е, но дизайна се получи малко в японски стил, та ще видим.
zz_stefanov - майстор
mavryt4o написа:
Приключвам годината с тези орехови кутийки за чесовници.От отворите излизат едни стъклени лампи в които свети цифра а електрониката е вътре.Мога да кажа че годината беше успешна доста неща научих и забелязвам че подобрих качеството си на работа.Има още какво да науча и за напред смятам да намаля обема на работа и да наблегна на здравината и точноста на старите зглобки с ръчни инструменти.Весело посрещане на новата година.
Ламбите такива ли са http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... ost3351680 :)
EDI - майстор
Сигурно са от газоразрядните.........ех, минало незабравимо.Аз все още харесвам дизайна на самите цифри, в къщи още ми се мота един часовник, правих го в кръжок по онези времена.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: