• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 48
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bobi65 - специалист
шоп написа:
6osi6 написа:

.

П.П. Неръждаемата чиния тип МНО за 1 лв е още здрава и работи :-D
Шопе , дай идея от къде да си взема малко чинийй МНО 3-5 бр. .. заради материала.. явно си заслужава.. Винаги ще има къде да го използвам.. и да си режа от тях. Или ми вземи няколко и ще пием по едно при котлите.. И си ги плащам де.. :)
А на 6osi6 какво да му обясняваш .. докато не изгори с някой лев за сонда няма да миряса. Освен Ако не смени управлението с възможност и на готов модул от поляците. Но най си му е добре да си чете и на ОКО иначе му е скъпо Весели Празници.
шоп - майстор
Боби65, на мен ми се мотаеха 3-4 чини в къщи. Не знам откъде са дошли, със сигурност не са купувани. Тази която монтирах на котела кучето ядеше в нея:-)))
2 монтирах на приятели и вкъщи имам още една. Ако искаш ще ти я подаря. Близко сме, сигурно съм на 4-5 км от теб. Драсни едно ЛС и ще се видим в моето или в твоето котелно, макар че признавам си с удоволстие бих дошъл в твоята лаботатория:-)
Поздрави!

П.П. в ОЛХ или в базар съм виждал обяви за такива чинии по 1 лв бройката.
Evgeniy - майстор
Има голяма вероятност новите да нямат нищо общо със старите чинии... Поне ако съдя по тъничката ламарина на купата за кучето, която купих.
andy_forresite - майстор
Ех че далече София, иначе и аз искам да присъствам на вашата среща. Предполагам ще заговорничите на китайски и няма да разбера много, но имам някои проблеми, които сигурно ще може да решим заедно. Три глави мислят по-добре от половин ... тиква :drinkers:
6osi6 - майстор
шоп написа:
боби 65 ти даде ленк за сензори до 1250 градуса от ибей за 2-3$
Шопе, понеже са по два лева, затова bovi не ги пече на 1200 градуса, а ги крие във вермикулита.
6osi6 - майстор
bobi65 написа:
Шопе , дай идея от къде да си взема малко чинийй.
Мога да ти дам три. Отдолу са надпис.

Прикачен файл

DSCF3666.JPG
DSCF3666.JPG (53.19 KиБ) Видяна 1403 пъти

Прикачен файл

DSCF3651.JPG
DSCF3651.JPG (71.15 KиБ) Видяна 1403 пъти
gnt69 - майстор
Тез хубави тежат, не са като сегашните тенекета дето са по магазините. Скоро ми попадна една тавичка на майка ми пише хром Силистра и тежи. :partyman:
6osi6 - майстор
Evgeniy написа:
...
Evgeniy, пращам утре две по Еконт, ако искаш.
6osi6 - майстор
шоп написа:
Неръждаемата чиния тип МНО за 1 лв е още здрава и работи :-D
Още работи, времето е топло и котела гори на никаква мощност. Чакам температури -20°C
Обаче въглищата ми правят буци на всякакви % въздух.
Няма буци само като ги смесвам с пелети. Дай някакви предложения :?
bobi65 - специалист
[quote="andy_forresite"]Ех че далече София,
Andi.. Не зная от къде си но ако попаднеш в Софи я се обади.. Поканен си..
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 48

Тема "Ламбда контрол на котел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: