• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
velsi - Почетен майстор
Аз предупредих, за да се знае. Който видял - видял. Все пак тука не е битак.
Master_Kenobi - V.I.P.
В тая връзка ще поспамя малко в темата под формата на предложение: :) Да има един раздел "Търся фирма/изпълнител на..." Човек определено не може да направи всичко сам, когато е започнал да прави нещо сам. Пример: Тръгнал си да си правиш сам кухненските шкафове - някой трябва да ти нареже ПДЧ-то като хората. Е, velsi e прав за тия комарници, но в други случаи...
Освен това ми липсва и един друг раздел: "Строителни технологии и чалъми" (примерно) :-D
velsi - Почетен майстор
Не е въпроса само в комарниците. "Кажете ми фирма за еди какво си...", "Препоръчайте ми майстор за еди какво си...", "Откъде да си купя еди какво си...", "Имам майстор у дома, вижте какво излезе...", "Еди кой си си остави ръцете у дома, сега какво..." и така нататък. Всичко друго, но не и по тематиката на форума! Не знам "Софсправка" съществува ли още, но определено не е тука!
Впрочем пробвайте в някой автомобилен форум да попитате нещо за компютъра си ли обратното. И ми кажете какво е станало. Като тука никъде няма. Посещавам много форуми и ви уверявам, че навсякъде дисциплината е желязна в това отношение.
Master_Kenobi - V.I.P.
velsi написа:
...Като тука никъде няма...
Е, тука си железно прав.! Така си е. :)

Ама, от една страна така е тръгнало от време оно, от друга - доста народ се тълпи тук именно поради този факт.
Както и да е, без да давам акъл, мисля, че може теми като настоящата да се делкат без много шум и обяснения, а нещо за което се вижда, че човека се труди сам и е на зор, да се оставя. По преценка на администрацията. :)

П.П. И честно да ви кажа, момчета и момичета от екипа, направо ви се чудя за някои теми и постове... Или сте супер толерантни (чак до непукизъм :-D ), или ви е забранено, или нямате техническа възможност да затриете доста теми и постове. :?
Пак сори за офтопика. :)
  • 1
  • 2

Тема "Препоръчаите ми фирма за комарници" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: