6osi6, с какви въглища си?
аз нямам проблеми, всичко става на пепел. Утре ако ми остане време и мога да снимам през една дупка в котела какво е горенето и пепелта.

аз нямам проблеми, всичко става на пепел. Утре ако ми остане време и мога да снимам през една дупка в котела какво е горенето и пепелта.

. Така не мОе. Преди време бях обявен за чревоугодник, а сега се заформя форумен купон и аз научавам последен - АНАТЕМА!
 . Така не мОе. Преди време бях обявен за чревоугодник, а сега се заформя форумен купон и аз научавам последен - АНАТЕМА!  Да Ви приседне дано, Да Ви секне глътката дано, Да Ви откраднат мезето дано, Да Ви удари люта зима дано, Да Ви срещне мечка на мост дано, Да Ви споходи пръдлив гост дано, Да Ви командва човек прост на висок пост дано и т.н. и т.н. ако се не обадите за банкетя, че Ви еВаам у пичувете Баси
  Да Ви приседне дано, Да Ви секне глътката дано, Да Ви откраднат мезето дано, Да Ви удари люта зима дано, Да Ви срещне мечка на мост дано, Да Ви споходи пръдлив гост дано, Да Ви командва човек прост на висок пост дано и т.н. и т.н. ако се не обадите за банкетя, че Ви еВаам у пичувете Баси   
   един като иде на чуждо и не го дигне се ме сърби долнята част на гърба
  един като иде на чуждо и не го дигне се ме сърби долнята част на гърба