gergo91 написа:ще разглобя моята (Мерели) за да копирам конструкциятаКефа и тръпката е най голяма,когато си я измислиш сам.

gergo91 написа:ще разглобя моята (Мерели) за да копирам конструкциятаКефа и тръпката е най голяма,когато си я измислиш сам.
filmatoplo написа:Инструменти имаш ,иска майсторлък и ще станеАми да се надяваме, ще пробвам, не се отказвам лесно
filmatoplo написа:Аз съм един от ентусиаститеАбе имаше двама трима мераклии да си направят горелки .
Абе нека се харчат купешките .
filmatoplo написа:Шоу да ставаЧерупки не е ли скъпо, при нас има склад за разкрояване на трупи и обмислям да вземам триците (талаша) и да го пресувам за пелети, как мислиш ? А тръбния топлообменник с черна безшевна тръба ли ще го правиш ?затворен кръг .
Ако имам време ще мисля за преустройство на камината и на горелката .Още не знам какво ще горя - слънчоглед или орехи ,това последното на дали ще се случи де . Имам идея за горелка между реторт и скара ,не изключвам и механизми за чистене.А в камината трябва да внедря тръбен топлообменник .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: