• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 50
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andy_forresite - майстор
Колко е температурата на димните газове на пелетерма с тази горелка?
VelinPetrov - специалист
andy_forresite написа:
Колко е температурата на димните газове на пелетерма с тази горелка?
И на мен ми е много интересно да разбера ? :)
huntered - специалист
Не съм мерил. Нямам монтиран термометър. Скоро ще си сложа. Преправям димоходните тръби и сменям местоположението на комина.
Travel_Mate - специалист
filmatoplo написа:
Твоята е от стария модел ,на новия се прибира скарата навътре ,а не излиза като при теб напред .
Моя го взех октомври тази година и излиза по същия начин.
filmatoplo - майстор
Няма майтап ,края на ноември я слагах ,новия модел - прибира се Навътре .
mitashki911 - специалист
filmatoplo написа:
Няма майтап ,края на ноември я слагах ,новия модел - прибира се Навътре .
Да новия е навътре но колко ли има направени по рано и останали в магазини и складове .
filmatoplo - майстор
Когато я купувах чаках да я произведат ,значи е била топла топла . :) Тъкмо я пускам и гледам как ще се движи скарата - :shock: викам си -Баси късмета изкарах горелката повредена ,и тъкмо щях да започна втората минута псуваме и забелязах че нещо се движи ама Навътре .Ураааа кеф :supz: работили .
andy_forresite - майстор
Така не изгасва ли огъня? После пак запалва, така ли, на чистичко та да е сигурно че ще запали?
mitashki911 - специалист
Изчиства всичко и пали на чисто .
filmatoplo - майстор
Ако пелетите са добри не е нужно спиране за автоматично почистване ,това си става когато горелката спре по стаен термостат .Два пъти в денонощието стигат .Ако са лоши пелети може и по често ,но аз пробвах по лоши пелети - Не си заслужава ще се счупи горелката ,тези Силициевите шлаки не може да ги хрупа движещата скара ,ще изгори моторчето .Така че не карайте тези горелки да горят лоши пелети ,те не са Грейко ,много по фини са .
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 50

Тема "Котел pelletherm 18v4 lt и горелка gp 18_sc" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: