Нека намерим най-тънките цени.
piper4o - напреднал
fore написа:
piper4o написа:

Разликата между двата перфоратора е във ватовете, в ударният механизъм и силата на удара, в тежестта и в разположението на мотора. Единият е с Ехцентричен ударен механизъм и без съединител, а другият е с Бутален и с фалшива съединител.
Благодаря за отговора,но не разбрах кой от двата става :? ?Или и двата не стават?Съжалявам ,но това което казваш ми звучи двусмислено и не мога да взема решение. :rolleyes:
bulhomes2 - майстор
Продавал съм двайсетина шмиргела по 35 лв по 130 вата. И те спираха като натиснеш бургията. Та се чудя тоя за какво изобщо е измислен. Може би ще върши работа за моделизми (авио, ракето, корабо, ...), ма не е сигурно...
fore - майстор
piper4o написа:
fore написа:
piper4o написа:

Разликата между двата перфоратора е във ватовете, в ударният механизъм и силата на удара, в тежестта и в разположението на мотора. Единият е с Ехцентричен ударен механизъм и без съединител, а другият е с Бутален и с фалшива съединител.
Благодаря за отговора,но не разбрах кой от двата става :? ?Или и двата не стават?Съжалявам ,но това което казваш ми звучи двусмислено и не мога да взема решение. :rolleyes:

Абе малкият е слаб на удар, но става за някой работи. В бетон ще е мъка. Става и за бъркалка. Незнам дали става за завиване на рапидки с оглед на това че има реверс. Но вероятно понеже става за бъркалка ще може да завива и рапидки в дърво.

Големият ако го претовариш ще се счупи съединителят и после е за кофата. Иначе има по силен удар. За тия пари -Толкова. Не случайно Марковите с напречен мотор са по 500 лева. Там съединителят е Съединител !
jekasus - майстор
fore написа:
piper4o написа:
fore написа:

Абе малкият е слаб на удар, но става за някой работи. В бетон ще е мъка. Става и за бъркалка. Незнам дали става за завиване на рапидки с оглед на това че има реверс. Но вероятно понеже става за бъркалка ще може да завива и рапидки в дърво.

Големият ако го претовариш ще се счупи съединителят и после е за кофата. Иначе има по силен удар. За тия пари -Толкова. Не случайно Марковите с напречен мотор са по 500 лева. Там съединителят е Съединител !
Големия си остава за къртач, не за кофата. Поне така е при мен,, утрепах съединителя при бъркане на лепило.
От малкия ме знам какво очаквате... Има си нормален удар за него.
piper4o - напреднал
fore написа:

Аз винтоверт си имам,и бъркалка имам,но си търся перфоратор.Предстой ми ремонт на панелка,а без перфоратор си е мъка.Моят беше Star tools,купих го преди 10 години от първият Бриколаж в София,много работа е видял/любител съм,не профи/.Харесвам инструментите на Лидл и съм много доволен,но ми както ви чета,май моят перфоратор не е Паксайд. :sad:
fore - майстор
Абе майче да. Аз ги взех за вилата където 80% е тухла. Ама лошото на хубавите е високата им цена.
Shift - специалист
Перфораторът /1050 ватовия, "малкия"/ си е екстра. Не вярвам някой да му е сложил толкова бой за близо половин година, откакто го имам. Пробил съм вече над 500 дупки в бетон различен диаметър,свалих 2м. тухлена стена с него, няколко пъти за бъркалка е ползван /вкл.и джибри :-D / и не е мръднал. А по едно време беше на 79лв намален. Не знам какво още искате за любителски цели. :?
cholev - майстор
Колегите са малко повечко критични.
Аз малкия перфоратор го имам от няколко години и съм предоволен и дупки и къртене. най голямата задача беше бутане на масивна камина и се справи добре. Верно плочата от бетон я натроших с чука- 8сантима бетон трябва да се чупи от машина 50кила.
Големия го имам отскоро- една мивка зидана бутах тази година, добре се справи.

Ето и клип как се справят на пробиване. (20 секунден тест)

https://www.youtube.com/watch?v=u86Wkpvy0z4

Ето големия срещу бетон
https://www.youtube.com/watch?v=OPXZy3CI7Qk
fore - майстор
Купих днеска настолното шмиргелче на Парксай бяха останали само две в нашият- много добро за Моделизъм и има добра мощност за 100 вата. Дисковете за полиране към вретеното са идеални за полиране и шлайфане.
Доволен съм от коледният си само-подарък.......
cholev - майстор
И аз си подарих шмиргелчето, но като новогодишен подарък не като коледен [-X

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: