• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bobko - специалист
zz_stefanov написа:
Е, до сега не бях виждал коледни лампички със сензор или към стълбищен автомат :cool:
Да светят само когато се гледат, ще е най тънко :)
Имам две LED ламби на село ако ги оставя целодневно и целогодишно ще направят огромния разход от 9 лв./год. и то калкулирано по дневна тарифа :)
:? Абе май нема да са баш 9 лв./год.
Shift - специалист
bobko написа:
zz_stefanov написа:
Е, до сега не бях виждал коледни лампички със сензор или към стълбищен автомат :cool:
Имам две LED ламби на село ако ги оставя целодневно и целогодишно ще направят огромния разход от 9 лв./год. и то калкулирано по дневна тарифа :)
Ако са по 3 вата са си баш 10лв сметнато САМО по дневна тарифа.
zz_stefanov - майстор
По 3W са, но са вързани с фотореле и въобще не ме притеснява, че в сумрачните зимни дни си светят :)
bobko - специалист
Shift написа:
bobko написа:
zz_stefanov написа:
Ако са по 3 вата са си баш 10лв сметнато САМО по дневна тарифа.
Ако са по 3W значи са от тип Лунички съгласен съм!!!6x24x365=52,560x0,2=10,512лв.-ГРУБО СМЕТНАТО
zz_stefanov - майстор
Малък прозрачен балон на Е27, дето светодиодите са на стебло. Вече не виждам такива по магазините. Очевидно тея с платките са по технологични.
petrov7111 - специалист
zz_stefanov написа:
Малък прозрачен балон на Е27, дето светодиодите са на стебло. Вече не виждам такива по магазините. Очевидно тея с платките са по технологични.
Има ги в Aliexpress колкото искаш и на добра цена. Идват след 2 до 6 седмици. Водят ги Edisson. Разликата от другите светодиодни е, че не са насочени.
  • 1
  • 2

Тема "Контакт към стълбищен автомат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: