Evgeniy написа:Скумрия на котел (на пелети):Как не се сетих...............
Начало: след 40-50 минути: Резултата:
Котела си пелетка, пък аз палих ел. фурната за 3 маломерни........
Те ти енергоефективност.
Ияко!
Evgeniy написа:Скумрия на котел (на пелети):Как не се сетих...............
Начало:след 40-50 минути:Прикачен файл:IMG_20161222_204916[1].jpgРезултата:Прикачен файл:IMG_20161222_214142[1].jpgПрикачен файл:IMG_20161222_215943[1].jpg
Evgeniy написа:Скумрия на котел (на пелети):Габровеца не е като Болярина
Начало:след 40-50 минути:Прикачен файл:IMG_20161222_204916[1].jpgРезултата:Прикачен файл:IMG_20161222_214142[1].jpgПрикачен файл:IMG_20161222_215943[1].jpg
n.ganev написа:Варианти многоМерак има много, ама големи спирачки отвсякъде. Например чакай да питам. Как се пече суджук на грабен в Грейко. За по лесно сушене на прът ги направих на подкови ама няма място у Грейкото, ако бяха прави да не са извити по имаха шанс. А сега само ги точим и се облизваме и ги чакаме да изсъхнат.. Мерак малко.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: