Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Shift написа:
Перфораторът /1050 ватовия, "малкия"/ си е екстра. Не вярвам някой да му е сложил толкова бой за близо половин година, откакто го имам. Пробил съм вече над 500 дупки в бетон различен диаметър,свалих 2м. тухлена стена с него, няколко пъти за бъркалка е ползван /вкл.и джибри :-D / и не е мръднал. А по едно време беше на 79лв намален. Не знам какво още искате за любителски цели. :?
500 дупки с това 1050 ватовото животно според теб са много за 6 месеца, така ли да разбирам???
Пич, на всеки от моите (800 ватови) в дните на силна употреба му се налага да пробива над 700-800 дупки ЗА ДЕН. В сряда дупнах едни 200 една стена за два часа и малко. По-миналата - над 300 за 3-4 часа. Колко са 500 дупки за 6 месеца, и това за 1.05 киловатова машина? Не ги подценявайте толкова - какво като са от Лидл!
Чолев, не зная дали ми се струва, но на клипа този не пробива ли на реверс???
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
500 дупки с това 1050 ватовото животно според теб са много за 6 месеца, така ли да разбирам???
Shift написа:
Не знам какво още искате за любителски цели.
Като видя някой любител да пробива по 500 дупки на ден...
ky-kyy - майстор
jekasus написа:
Като видя някой любител да пробива по 500 дупки на ден...
Е, то по толко дупки на ден, ако не е любов, към дупченето..... :supz:
fore - майстор
Абе и аз като видя някой майстор да дупчи и работи с любителска техника и вече знам че това не е моят Майстор....... :prayer:
jekasus - майстор
ky-kyy написа:
ако не е любов
Ако имам комшия, който слуша азиз и подобни до късно през ноща, това ще любовна сутрешна песен... :-D
jekasus - майстор
fore написа:
Абе и аз като видя някой майстор да дупчи и работи с любителска техника и вече знам че това не е моят Майстор....... :prayer:
С коя от двете ще ми позволиш да работя :-D
Изображение
Изображение
fore - майстор
Първо трябва да минеш кастинга и после ще видиме.... :lol:

Долната е Сири за рязане на Гранитогрес с потъващи плотове. Маркова.
Другата и тя стой маркова, но не я знам каква и е марката и какво точно реже.
ky-kyy - майстор
jekasus написа:
ky-kyy написа:
ако не е любов
Ако имам комшия, който слуша азиз и подобни до късно през ноща, това ще любовна сутрешна песен... :-D
Мани комшията, ми виж комшийката а :-D
Хей комшийке драга, стига с тез майтапи....Сутрин като ставаш, обувай си чорапииии.....
jekasus - майстор
fore написа:
но не я знам каква и е марката и какво точно реже.
Ако лепна лепенка Метабо на Парксайд 99.9 % клиенти няма да разберат разлика...
А марката е Hufa и с нея работят много от майстори в Германия, а по тяхното определение "майстор" (за фаянса курса е 8000 евро) тук няма, без значение какви инструменти има.
ky-kyy написа:
ми виж комшийката а
Това наистина най-сладка мъст, само комшийката да става :-D
jekasus - майстор
Тъй, да се върнем към темата - вземах си ключове за ВиК, гаргите ми се видяха доста по-слабо направени от тези преди две години. Ще им взема акъла от работа, че да видя колко ще изкарат.
Погледнах и малкото зегето, не че ми трябва, ама такива ножчета имали в продажба?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: