Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Chefo77 написа:
.....
Пич, на всеки от моите (800 ватови) в дните на силна употреба му се налага да пробива над 700-800 дупки ЗА ДЕН. ....
Чолев, не зная дали ми се струва, но на клипа този не пробива ли на реверс???
Не е реверс - визуален ефект. На видео като гледаш въртящи се колела и ти се вижда, че въртят на обратно.
ето:
https://spisanie8.bg/новини/загадки/110 ... назад.html

А с 800 дупки :-D поспри се бе човек. 8час раб. ден=480минути или ти кат бачкаш правиш на 30 секунди по дупка :prayer: нон стоп. евала. а са кажи колко п-ки на ден таковаш :-D
fore - майстор
jekasus написа:
fore написа:
но не я знам каква и е марката и какво точно реже.
Ако лепна лепенка Метабо на Парксайд 99.9 % клиенти няма да разберат разлика...
А марката е Hufa и с нея работят много от майстори в Германия, а по тяхното определение "майстор" (за фаянса курса е 8000 евро) тук няма, без значение какви инструменти има.
ky-kyy написа:
ми виж комшийката а
Това наистина най-сладка мъст, само комшийката да става :-D
Ами незнам, но аз като ползвах услугите на една фирма за Свободно гледане на цифрова Сателитна телевизия и ония ми идват с перфоратор -фалшивият Бош от Илиенци за 100 лева. А него от километри го различавам. Нали го имах и го разкарах. Та после смених всичките им чаркове сам- Кабела-коаксиален бял- напука се тотално, конвертора на чинията- пълнеше се с вода и приемника ми стан излишен след като вкарах Булсата. Та евтини инструменти и оборудване на Евтината фирма просто не ставаха. И по Перфоратора ги разбрах. Това е- просто Истинският фалш се вижда от километри за мене.

Незнам как точно ще прикриеш Парксайта с този зелен дизайн, но ти си знаеш. Ако е някоя Мома сигурно няма да познае и вида на инструмента. Но те познават един друг "Инструмент" много добре... :lol:
jekasus - майстор
fore написа:
Незнам как точно ще прикриеш Парксайта с този зелен дизайн, но ти си знаеш.
Аз казах процента, понеже работя в тази сфера на услуги и им хич не пука дали съм със Бош, Макита, Милуоки, Фейстул, обаче ако им трябва например цикловчик на паркет след боядисване на стени и цената няма да е три лева, а е 11 лв на м2, всичките ви мераци за профи изветряват...
Avas_co - майстор
Хм, не го знам Чефо какво толкова дупчи, но реално 500 отвора не са нещо кой знае какво.
Моите машини месечно отнасят 700-800 дупки фи 12, плюс над 1000 фи 6 и още не знам по колко стотин фи 8 и фи 10 .
Имаме колега във форума, който ежедневно лупа по 200-300 дупки 12-16, та ...
За домашен майстор... хм, някоя от тия еднодневки, ако изкара един сериозен ремонт, мисля е супер.
jekasus - майстор
Avas_co написа:
Хм, не го знам Чефо какво толкова дупчи
основно крепежи за первази, но и закрепване на основата за паркета от ОСБ или шперплат.
Avas_co написа:
Имаме колега във форума, който ежедневно лупа по 200-300 дупки 12-16, та ...
Да си говорим за профи техника която издържа на натоварване за един ден? парксайда си спокойно ше издържи един любителски ремонт...
resistbody - майстор
Стига с споровете за лидълската техника и профи техниката !!
Инструменти от класа на лидълските се взимат колкото да ги имаш, или ако някога ти потрябва. Ако си вадиш хляба или част от него с инструмени НЕ става. Защо ли, защото с про инструмента работата се извършва по-бързо, по-лесно и по-качествено.
От класа си са препочитани лидълсите заради гаранционната политика, не са манна небесна. Стават за домашно ползване, каквато е и идеята. Нека не се фанатизираме...

Та по темата пускаха ли при нас аку шлайфа, че само това май ми остана(колкото да го имам). Предпочитам да е син бош на 10.8в, че ми е голям сета, но много малък ми се вижа диска му.
bulhomes2 - майстор
Тях ги изкупуват веднага в големите градове за да си режат скобите на "паркинги и гаражи".

Шегувам се естествено. Честита Коледа на всички и весело посрещане на Новата година!
joroantonov - специалист
"Ами незнам, но аз като ползвах услугите на една фирма за Свободно гледане на цифрова Сателитна телевизия и ония ми идват с перфоратор -фалшивият Бош от Илиенци за 100 лева. А него от километри го различавам. Нали го имах и го разкарах. Та после смених всичките им чаркове сам- Кабела-коаксиален бял- напука се тотално, конвертора на чинията- пълнеше се с вода и приемника ми стан излишен след като вкарах Булсата. Та евтини инструменти и оборудване на Евтината фирма просто не ставаха. И по Перфоратора ги разбрах. Това е- просто Истинският фалш се вижда от километри за мене."

Fore всеки има право на мнение ама твоето просто е смешно. Jekasus ти го е писал по-горе все му е тая с какво работи. Аз като съм в момента с два винтоверта Parkside по неволя това прави ли ме мърльо или не можещ? Ще ти дам пример - като тръгнеш на почивка с тоя Ваген дето си го изтипосал най-вероятно ще стигнеш до морето без проблеми, но ако си с S класа ще го направиш с удоволствие и в уют. Същото е и с машините, ако можеш да свършиш една работа с професионален или непрофесионален инструмент ти ще я свършиш стига да го можеш. С Festo съм работил доволно много и за моята работа са най-добрия избор, само че ръчния инструмент който имам при Festool в цифри е над 7 бона, което не мога да си го позволя.
Chefo77 - майстор
cholev написа:
А с 800 дупки :-D поспри се бе човек. 8час раб. ден=480минути или ти кат бачкаш правиш на 30 секунди по дупка :prayer: нон стоп. евала. а са кажи колко п-ки на ден таковаш :-D
Чолев, ако ти или аз не можем 2 заварки прави да направим, не означава че няма хора, които да вдигат хале за 3-4 дни.
100 м2 по 8 дупки на квадрат (грубо), имаш трети клас или калкулатор - сам смятай. 6х60 или 6х80 дюбели, в замазка и плоча. В други случаи без проблем се слагат 100 метра перваз в панелка, на всеки 30 см - дюбелче, с 6х35 винт. Ако мислиш, че не се правят за ден, припомни си, че на мен това не ми е хоби и не се чудя дали машината няма да издъхне някъде към третия час, та да си правя планове за връщане :wink:
И май някой тук не забелязаха, че в предния си пост не съм критикувал Парксайд, а нагласата към техниката. Защото 500 дупки за половин година не са нещо, което да НЕ очакваш от каквато и да е машина.

Ресист, шлайфчето е с 76 мм дискове, НЯМАТ заместител. Аз съм се заредил с дискове до второто пришествие :)
Shift - специалист
cholev написа:
Chefo77 написа:
.....
Пич, на всеки от моите (800 ватови) в дните на силна употреба му се налага да пробива над 700-800 дупки ЗА ДЕН. ....
Чолев, не зная дали ми се струва, но на клипа този не пробива ли на реверс???
Не е реверс - визуален ефект. На видео като гледаш въртящи се колела и ти се вижда, че въртят на обратно.
ето:
https://spisanie8.bg/новини/загадки/110 ... назад.html

Целта на пича беше да каже цифра, по-голяма от 500, та затова 700-800 за по-сигурно. :supz: То пък излезе по 30-на секунди на дупка цял ден без спиране за ходене до тоалетна даже.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: