Честита Коледа на всички, май го пропуснах! И наздраве! Сега съм на едно тънко мерло от доволен клиент. Мойто много дебело, но рядко стигам до него, повече го раздавам
. Въртим едни вина с клиентите 

LazarGanev написа:На Анди сме му помогнали още преди покупката със съвети и опити за разубеждаване. Сега какво да му помогнем - да му купим котела ли? Какво да го правим? Ако е нещо, което мога да продам, да го купя. Нека му го изкупят тези, които са му го продали или са го съветвали да го купи - много фирми правят така. Като търгуваш с дадена марка винаги ще се намерят клиенти и за втора употреба техника.Шшшшапка ти свалям, Аллилуя Бейби
LazarGanev написа:Извинявам се за намесата в спора Ви, но моята представа за перфектно управление изключва нуждата аз да определям котелът с каква температура да работи! Той трябва сам да си я избира, мен ме интересува температурата в жилището, а не котелната. Аз като ползвател не трябва да следя прогнозата, да изчислявам радиаторите, да пресмятам нужната температура. Искам да си задам температура в жилището и той да работи по заданието. Като променя решението си, той да реагира адекватно.
fox_vt написа:Лазар ти е написал "като ползвател", ти го разчиташ като инсталатор, после Staio се сърди, че темата била говорилня.LazarGanev написа:Аз като ползвател не трябва да следя прогнозата, да изчислявам радиаторите...Лазаре... Значи не ти трябва да знаеш на каква температура да изчислиш радиаторите, как за бога правиш тези инсталации.
fox_vt написа: анди как хубаво ти го каза, със твоите ниски температури на фукса кпд то ти кой го знае кво е.fox, не знам дали сам си вярваш, като пишеш. Какъв може да е КПД с ниските температури? Железата в последния ход за 7. Махат се и се поставят за минута. Без тях температурата при определена мощ. е 110- 120 гр. Със железата е 75-80.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: