Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77
- майстор
749 мнения в "Да се похваля"
Avas_co
- майстор
Я, и аз да се похваля!
Тия дни Ники ми донесе една Макитка 2470, яката работа, много доволен, после донесе и едно 720 ватово шлайфче, но него го взех за колегата, че аз си имам две чудни машинки от същия клас, но Макитката е страшна, еле на тая цена...
Надявам се да се случат нещата с доставката от Англия на един гайковерт, но там ще се хваля, ако стане.
Та нещо старата ми чанта за инструменти взе да не ме кефи и днес ...
Старата чанта на Бета и тя все още я бива и много яка, но тоя Usag не е истина колко ме радва.
За пари няма да говоря, че феновете на бакалията ще вземат да прилупват.
П.П.
Мисля да се похваля и с някоя придобивка от тия симпатяги - https://www.youtube.com/watch?v=ldA_z5oKDx8
Тия дни Ники ми донесе една Макитка 2470, яката работа, много доволен, после донесе и едно 720 ватово шлайфче, но него го взех за колегата, че аз си имам две чудни машинки от същия клас, но Макитката е страшна, еле на тая цена...
Надявам се да се случат нещата с доставката от Англия на един гайковерт, но там ще се хваля, ако стане.
Та нещо старата ми чанта за инструменти взе да не ме кефи и днес ...
Старата чанта на Бета и тя все още я бива и много яка, но тоя Usag не е истина колко ме радва.
За пари няма да говоря, че феновете на бакалията ще вземат да прилупват.
П.П.
Мисля да се похваля и с някоя придобивка от тия симпатяги - https://www.youtube.com/watch?v=ldA_z5oKDx8
MASTER
- специалист
sreky написа:Tози сет на ДеВалт го имам от три години. Ако не се лъжа, около 120€ ми струваха, но с три батерии. Машинките са много леки и удобни, вършат чудна работа за ситни винтчета. Обаче батериите вече тотално издадоха багажа - повече от два часа не държат. А на минусови температури вече направо блокират, тотално забравят че са заредени.Прикачен файл:untitled.jpgДа се поваля и аз покрай черните петъци и коледаПрикачен файл:untitled.jpg
sreky
- специалист
Ами ще видим по нататък за сега още не мога да дам мнение.На мен комплекта ми излезе 351лв с доставката,изцакаха ме 11 ст от курса на лирата иначе щеше и да е 15-20лв по евтин.Батериите са 2 Ач и са правени в Кореа,Твоите прадполагам в Малайзия или Тайван,не знам дали ще има разлика.Мненията в нета са основно положителни.Ще замени 330 на Макита,та по нататък ще имам и база за сравнение
EDI
- майстор
330 може да я замени всичко, каквото и да вземеш ще е по-добро.
Аз имам ДЕВАЛТ DCD 730, 14,4 волта с 1,5 амперови пакети.Голямо добиче е и съм много доволен.За сега си държат идеално, но ги имам сравнително от скоро - от около 1 година.Понеже са 3 батерии, лепнал съм им номерца и ги въртя по ред на номерата. 

MASTER
- специалист

Не бях ги гледал какви са, но се оказаха корейски.
Само че моите са 1,5 А, според мен 2,0 А е доста по удачно, не вярвам да са кой знае колко по тежки.
Моите като нови работеха по няколко дни без смяна - основно 4мм винтове, много рядко 5мм.
Обаче по големите батерии се държат по добре напред във времето.
Все пак ги съхранявай на топло, за да издържат повече.
Предвид естеството на работата ми - моите цяла зима са на външна температура и не им се отразява добре.
Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература