• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
iskar - напреднал
Искам да сложа плочки върху мозайката в банята.
Страхувам се обаче да не се отлепат защото мозайката е много гладка.Какво мислите ,има ли некой опит
Благодара Ви.
Rumen Iankov - специалист
Лепи спокойно няма никакъв проблем.
Time2Burn - специалист
Или я надери с ъглошфайф с диамантина, или грундирай с бетонконтакт.
vidrata - специален-специалист
Тайм разочароваш ме имах по-добро мнение за теб ,това с рязането е отживелица.
Бетонконтакт и после с флекс става яко. :-D
asinka - специалист
То хубаво бетонконтакт, но нали се сещаш, че става въпрос за мозайка в баня, където тя е адски гладка, хлъзгава и чак "лакирана" от препаратите, които в продължение на много годинки е яла.
Може и да е отживелица надирането с ъглошлайф, но си е възможно най-сигурният и изпитан метод.
Няма да коства кой знае колко усилия, но резултатът ще е перфектен.
Цецо - специалист
Ако използваш продукти на Боро - 1.Бороконтант , 2.Теракол флекс
Ех мрянке следиш ме и се заяждаш.Явно не си виждала какво вършат грундовете :lol: .А усилия и дишане на прахоляк коства и то бая.
pavkatay - майстор
определено съм ЗА бетонконтакта. имам плочки, които съм лепил преди 8-9 години на мозайка и не са мръднали външно, но звука при почукване е отчайващ- при това положение ще изкарат най вероятно още дълго, но не са здраво залепени. наскоро правих замазка върху мозайка и използвах някакъв бетнконтакт на gbc стъргах го със шпakлата преди да сложа замазката- не мръдна- невероятно постижение на химията е това чудо. :-D. а и да напомня, че видрата като хване мрянка романтиката отива по дяволите :lol:
Павка мерси за подкрепата но с Асинка си имаме закачка така че тя винаги е опонент :lol: .И си мнооооооо прав привидно изглеждат здрави и на место но като ги почукаш??? Нали. :? .Съвременната химия е върха нали.Даже се противопоставя на Физиката ама някой хора не вярват и това е .
Time2Burn - специалист
vidrata написа:
Тайм разочароваш ме имах по-добро мнение за теб ,това с рязането е отживелица.
Бетонконтакт и после с флекс става яко. :-D
Бетонконтакта изключва необходимостта от лепило-Флекс. Значи или слкагаш бетонконтакт и лепиш с нормално лепило отгоре, или лепиш директно с флексово лепило. Но комбинацията не е необходима.
  • 1
  • 2

Тема "Плочки върху мозайка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: