Нека намерим най-тънките цени.
joroantonov - специалист
jekasus написа:
Абе няма ли глава и две ръце, хайда от качество на инструменти няма. Абсолютно няма.
Както и от закупуването на качествени инструменти, които реално не работят. Както моето калпаво зеге, последните 2 години има-няма 50 метра рязане и то без притенции към качество. А за това време съм сменил диамантени дискове за ъглошлайф и водно рязане и нивели за стойност равна на профи зеге...
Така че всеки гледа от своята камбанария :-D
Явно някои хора не искат да разбират това което си написал - или го можеш или не, това е положението. Всичко друго са общолафии. И относно Лидълските инструменти - сигурно поне 100 пъти е повтаряно, не са предвидени за професионално ползване, не че са лоши, ама само да ги превъзнасяме колко са добри и евтини -нема нужда.
Avas_co - майстор
cholev написа:
Шефче да ти верваме за марковите инструменти ама след заявлението за тези 800 дупки на ден уеко сме съмнителни :-D
Аз си купих длетата и понеже четох тука, че били тъпи за малко не се срязах- бръснач
Чолев, тук не малко хора се познават лично и се знаят какво могат и какво имат, за разлика от теб, за който е ясно, че твърдеше , че си от Перник, но аз имам съмнение, че си от Габрово( да не се засегне някой габровец).
С Чефо не се зная лично, но имаме общи познати, та съм наясно.
Естеството на моята работа ми налага да имам доста сериозен набор от инструменти и аз обичам нещата да са ми качествени, удобни и т.н. предполага, че и с Чефо е така, не че и с някой боклук не мога да се оправя, но да работя с клещи от 3 лева ... хм.
Ще го кажа с думи прости - сега и плетените обувки са обувки, но аз се кефя на Адидас Суперстар, Тимбърленд и т.н. щом теб те кефят плетени обувки, ми ОК.
Нали и ние грешим, че се опитваме да ви отваряме очите, че има добри неща на малко по-високи цени, но с много по-добро качество, но някакъв си ... да влиза с бутонките и да разправя, че хората взимащи си макита са балъци, или последната ти изцепка - да даваш наклон на човек искащ да си вземе инструмент за 1000 + лева, що не бил си вземел играчка от Лидъл, за колко беше 60-70 лева, ми пич ти, че си мизерник на всички е ясно, но що не я държиш затворена тая уста.
П.П.
По повод другите мнения - ми да и аз съм виждал хора с екипчета на Бета, куфари на Бета, инструмент на Бета, никога не ползван да се въртят като обрани евреи и да не знаят от къде да я захванат.
Както и аз дълго време съм бачкал с ключове на П.Денев- Габрово( хм, те пък май са си баш профи), мултицет за 20 лева и една дърта Кракра и т.н. , но това значи ли, че трябва да продължавам ?
Chefo77 - майстор
cholev написа:
Шефче да ти верваме за марковите инструменти ама след заявлението за тези 800 дупки на ден уеко сме съмнителни :-D
Аз си купих длетата и понеже четох тука, че били тъпи за малко не се срязах- бръснач
За какво не ми вярваш, че имам маркови ли?
Ама ако искаш вярвай, все ми е тая.
Просто не коментирай профи инструментите, че става малко като девственика, който разправял как се е*е ... :wink:
Гост - специалист
cholev написа:
Заточени са, но под тъп ъгъл. Зависи за какво ще се ползват и с какво дърво ще се работи. За дърворезба с мека дървесина- трябва да се презаточат.
cholev - майстор
Остри са, а тъп ли е ъгъла? Зависи от определението.
Авас–ко ти като говориш за тимбърлaнд имаш ли ги или си само чул от комшията :-D
Щото аз ги имам и зимата с тех перкам. Кефят ме да. :lol: . Като ходя на планина обаче не ги вземам щото не са подходящи а карам с италианските планински от 200лв. За това са направени- за баира. А в къщи ходя с пантофи от 5 лв- не с тимберланда. :-D
И тимберланда - хем са гот от друга страна 370лв, ама ги нося всеки ден. Ева ли го. Абе имал дал.
Ама за макита 2470 с 1000 дупки на час, пардон на ден не давам и 100лв - не ме кефи :-D
Вервам ли за 800 дупки на ден. Даааааа. Споко. Ама не за един човек- примерно 3,4 да. Нема такъв човек дето да издържи толкова
Баси шварцнегърите :-D
Chefo77 - майстор
Чолев, май вакуума ти е малко в повече.
800 дупки в пода. Какво му правиш на тоя перфоратор, та да трябва да си здрав? Меки китки ли имаш, че не можеш да държиш един перфоратор изправен? Или мислиш, че ако твоите вибрират като трамбовъчна машина, всички са така?
fore - майстор
Абе то е ясно че всички тук работиме и купуваме само Маркова техника и машини от по 1000 лева парчето. А и Царя беше казал че за 800 дни ще ни оправи...... :lol: Та това число малко ме плаши и не му вервам и аз въобще ! Трябва да пробвам да пробия 800 дупки някъде да видя дали после ще виждам през тази повърхност като през мрежа, а на по голяма площ може и Интерференция и Дифракция на светлината да получа ...... :)

SEV, Аз не се чувствам длъжен на Никого, още по малко на тебе, но за разлика от тебе аз карам от време на време и Е и Ц и разни други букви Мерцедеси къде на Жената, къде на другата рода...... :lol: и Знаеш ли като настъпя компресора и направо излита- мърка и във високите е ........ :prayer:
А за окачването има време ще ги изучиш при необходимост ! Но мога да кажа че при мене то няма грешка за сега. Късмет. На Брато Аудито пак с алумин носач ги изпосмени почти всичките.......

--------------

Пак да похваля флекса на батерия - прави чудеса !

Направих много хубав ключ за контрата на виско перката на Пасата.
А именно- запилих ключа за Флекс тип Пергле. Пилнах го отзад че беше дебел и срязах на половина пиновете.
Ще кача и снимки за да стане ясно за какво говоря.
Понеже виското почна да пръска силикона и купих ново.

Ето това е проблема на Пасата- остарява........ Но пък е пушка.......Докарах стълбата на Вилата от Практикер 3х11 отгоре и пак развъртах 150.......а беше и натоварен още доста.
themask - специалист
Тъпи длета бяха предишните, които бяха пускали. И под тъпи имам предвид направо заоблени :)
toshetozaz - специалист
Добри оферти началото на януари.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1332
Гост - специалист
cholev написа:
Остри са, а тъп ли е ъгъла? Зависи от определението.
Що се хващаш за думата? Ако не си разбрал какво съм имал в предвид- не знам дали длетата са тъпи...
Разбирам, че обичаш да се заяждаш, ама недей за всичко.
Ще уточня специално заради теб- не са заточени под тъп ъгъл, а са заточени под по-голям ъгъл.
Ето линкче за ъглите.
Айде, весели празници :partyman:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: