Нека намерим най-тънките цени.
Avas_co - майстор
itev написа:
Може би си прав.... :?
Добре, дай съвет за шлайфче в тази ценова категория, моля?
Ми, аз тия дни взимах от Ники една макитка GA 5030R за 109 лева, сега гледам цената е малко нагоре.
То верно бюджета е леко нагоре, но се взима перфектна машинка, просто се иска леко дебнене + да знае човек как да си говори с хората.
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
Но идеята, както писах, не беше да му се предложи нещо за неговите нужди, а да се предложи точно Лидлския.
Понеже съм по средата между избора профи или хоби :-D
И двамата сте прави, но почти...
Нейлера ще даде скорост при коване, но като няма инструмент, който оформя материал за коване с близка скорост, той ще слезе на ниво-скорост със тесла или чук.
profesionalist_wood - майстор
Avas_co написа:
itev написа:
Може би си прав.... :?
Добре, дай съвет за шлайфче в тази ценова категория, моля?
Ми, аз тия дни взимах от Ники една макитка GA 5030R за 109 лева, сега гледам цената е малко нагоре.
То верно бюджета е леко нагоре, но се взима перфектна машинка, просто се иска леко дебнене + да знае човек как да си говори с хората.
Ники работи ли все още в Томика?
Chefo77 - майстор
Ники не работи в Томика от доста време, но това не пречи да продължаваме да си пазарим от него. Защото Ники си има свой онлайн магазин. :wink:
Valyo68 - специалист
Прахосмукачката, която пускат на 5.01.2017г., става ли за обиране на пепелак, след гипсова шпакловка? Цената ме блазни! Ако колега я има, нека сподели + и минуси?
wscientist - специалист
Здравейте,

Моля имащите оберфрезата, която ще пускат в четвъртък, да споделят мнение за нея.
На пролет ми се ще да направя няколко декоративни дъски за балкона. Та ще е добре да споделите дали е читава и фрезите дали са добри.

Предварително благодаря!

Весело посрещане на Новата Година!
mi6osf - специалист
profesionalist_wood написа:
Дано пуснат компресора Парксайд поне 50 литра. Писна ми да работя с чужд :x
И след Коледа стават чудеса и белобрадият старец явно те е чул !.
Лидл от 05.01.2016г пускат доста неща с намалена цена и едно от тях е тъй желаният от теб компресор :-)
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=52955
mi6osf - специалист
wscientist написа:
Здравейте,

Моля имащите оберфрезата, която ще пускат в четвъртък, да споделят мнение за нея.
На пролет ми се ще да направя няколко декоративни дъски за балкона. Та ще е добре да споделите дали е читава и фрезите дали са добри.

Предварително благодаря!

Весело посрещане на Новата Година!
ЧНГ на всички! Здраве и успешна 2017-та
Разглеждах я поне 10 пъти тази оберфреза и някак си не успя да ме грабне. Доста нисък клас е в сравнение с други марки.
Лично мнение, с което не бих ангажирал никого. Аз лично бих се насочил към друга марка и модел, но все пак зависи и от потребността.
profesionalist_wood - майстор
mi6osf написа:
profesionalist_wood написа:
Дано пуснат компресора Парксайд поне 50 литра. Писна ми да работя с чужд :x
И след Коледа стават чудеса и белобрадият старец явно те е чул !.
Лидл от 05.01.2016г пускат доста неща с намалена цена и едно от тях е тъй желаният от теб компресор :-)
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=52955
Благодаря. Но е 24 литра едва ли ще успее да завърти пневматичните гайковерт,бормашина и пистолет за боядисване. Пък и не смея да си взема от нисък клас да не гръмне при високо налягане макар че е малко вероятно при тези защити. :?
Рано или късно ще се озова при Драгозов или Ники колкото и да се стискам при тази криза :lol:
iva6ki - специалист
Аз имам такъв и за дрелката съмнително но гайковерта и HVLP пищова за боя ги захранва без проблем. За около тези пари подобро е съмнително да намериш.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: