Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Бах Маа му :shock: :shock: . Ти на това сняг ли му викаш?
Имам един клиент - дядо Пешо. Той ми вика : А бе , то едно време к'ви зими имахмеее, а сега - зима като лято!? Та и аз ще кажа че днес брата ми звъни от Бургас: " Брат, знаеш ли какъв сняг има тука :shock: :shock: ?" А аз му викам : " Брат забравяш от къде си тръгнал и как ме учеше да управлявам люш / ако някой знае какво е това /! " а той " Вярно бе Да еВа маааМу"
gnt69 - майстор
filmatoplo написа:
:) Е то си беше лято де.
Къде го видяха тоя сняг в Русе има 2-3 сантиметра. Температурата по обед беше + 2 градуса. Слънчевите колектори работиха правиха топла вода. Аз искам още сняг ама няма. :partyman:
filmatoplo - майстор
:-D Имате късмет че вятъра го довя при нас .
maistora1965 - специалист
понеже видях че се навъртате във форума преди новата година та да попитам някой има ли представа колко градуса е наи добре да е наклона на шнека.Моят ф момента е 45 градуса но понеже ще преправям бункера затова питам.А и при тези градуси като че ли не подава пелети равномерно на всеки цикъл един път повече после по малко или това не зависи от наклона.Знам че при различни наклони се променя количеството.
gnt69 - майстор
И при нас ще дойде. За сега тая година се оттърваме. Ама ще дойде не може да не дойде. Заредили сме винце, ракийка, суджуци, пелети и го чакаме. :partyman:
LazarGanev - "Велик майстор"
maistora1965 написа:
понеже видях че се навъртате във форума преди новата година та да попитам някой има ли представа колко градуса е наи добре да е наклона на шнека.Моят ф момента е 45 градуса но понеже ще преправям бункера затова питам.А и при тези градуси като че ли не подава пелети равномерно на всеки цикъл един път повече после по малко или това не зависи от наклона.Знам че при различни наклони се променя количеството.
Майсторе 100 пъти сме го повтаряли - за Грейко е най-добре наклона да е 60-65 градуса, тогава пасват и заводските настройки. При 45* времаната на подаване трябва много да се намаляват и да се цепи секундата, затова дозите са неравномерни
Благодаря знам че някъде беше писано но не можах бързо да го намеря пък съм започнал да пробвам един домашен палин дали е готов за бутилиране и ми се завъртя главата като прехвърлям темите във форума :drinkers: Весело посрещане на новата година на всички
filmatoplo - майстор
:) Бидона който се ползва за бункер- той е виновен за неравномерните дози .При Грейко не се отразява толкова ,виж при горелките с директно подаване на пелети това пречи .Нека да е лято .

Прикачен файл

IMG_20161231_163106.jpg
IMG_20161231_163106.jpg (60.9 KиБ) Видяна 1560 пъти
Малее откъде е тази снимка :shock:Все едно е от Ленинград по време на окупацията.А и за греикото има значение Лазар е прав за цепенето на секундата аз затова питах.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: