Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
iva6ki написа:
Аз имам такъв и за дрелката съмнително но гайковерта и HVLP пищова за боя ги захранва без проблем. За около тези пари подобро е съмнително да намериш.
В инструкциите на гайковерта и бормашината пишеше над 50 литра да е компресора. При 24 литра не знам дали ще мръднат. Но щом казваш че успява да врътне гайковерт при изискване над 50 литра е невероятно,сигурно ще стане и при бормашината :?
Колко време работи гайковерта до свършване на въздуха?
iva6ki - специалист
При гайковерта и тресчотката необходимоста е кратковременна а пищова е на макс 3бара докато шлайф,дрелка,ъглошлайф искат много ама за дълго време.
bulhomes2 - майстор
iva6ki написа:
Аз имам такъв и за дрелката съмнително но гайковерта и HVLP пищова за боя ги захранва без проблем. За около тези пари подобро е съмнително да намериш.
Захранва ги колкото да тръгнат. За да работят нормално си искат дебит от порядъка на 400 литра в минута, а това компресорче не съм го гледал, но предполагам е около 150-200 литра в минута. Боядисвал съм с 50 литров подобен - работи без прекъсване и пак трябваше да го изчаквам сериозно да понапомпи.
profesionalist_wood - майстор
Входящ дебит 260литра а изходящия 103 литра....
nautilus33 - майстор
Честита нова година на всички!
Да питам аз за тази прахосмукачка за сухо и мокро почистване, която ще я пускат от четвъртък. Върши ли работа и ако някой я е ползвал да сподели мнение. Трябва ми най-вече за мокро( почистване на тапицерия).
Chefo77 - майстор
За тапицерии ще ти трябва екстрактор. Иначе ти може да я напънеш да изсмуче водата, въпросът е колко ефективно ще я смуче и колко време ще я смуче. Тук не е от марката.
nautilus33 - майстор
Chefo77 написа:
За тапицерии ще ти трябва екстрактор. Иначе ти може да я напънеш да изсмуче водата, въпросът е колко ефективно ще я смуче и колко време ще я смуче. Тук не е от марката.
Ами лятото ползвах някаква евтина, пак немска марка, но от неизвестните и останах доста доволен. Но не си спомням марката сега. Иначе филтъра често ли трябва да се сменя?
Здравейте, някой знае ли дали акумулаторната косачка е добра. Това ще ми е първата косачка и дори не знам дали да е акумулаторна или електрическа. Освен кабела други предимства има ли?
Благодаря.
israeli - специалист
Здравейте и за много години....
имам от прахосмукачката, която ще пускат на 5-ти.
Предложения от къде мога да си закупят торбички, че тази с която я закупих се напълни вече?
etconev - специалист
Колеги, в четвъртък имам намерение да си закупя оберфрезата. Поради факта, че са намалени и има вероятност да са върнати /надявам се, че не са/, дайте съвет как да й гледам? луфтове или други работи?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: