MASTER написа:Весела темаКойто може, го може!
Първо да обясня на всички.........
.... няма голямо значение и не си заслужава.

MASTER написа:Весела темаКойто може, го може!
Първо да обясня на всички.........
.... няма голямо значение и не си заслужава.
bigdragon написа:Хвърляйки по един поглед на форума, твърдо се убеждавам, че съм един от малкото хора ( меко казано) които могат нещо.
Който може, го може!
MASTER написа:Ама въобще нямаш високо самочувствие !bigdragon написа:Хвърляйки по един поглед на форума, твърдо се убеждавам, че съм един от малкото хора ( меко казано) които могат нещо.
Който може, го може!
И то не защото имам високо самочувствие, а защото голяма част и от запитванията които чета, и отговорите им са неадекватни.
Всъщност на мен не ми пречи изобщо да изпия още една бира, вместо да си правя труда да пиша отговори
tsenkov написа:Много характерно за тоя форум . Питаш за акъл а като ти го дадат -колко си проЗт. Като си такъв многознайко що не си реши проблема сам?Много характерно за всички форуми е да пишеш, без да си прочел внимателно кой какво е писал...
Гост написа:..................Преди да сипеш морални оценки, излез от анонимност, иначе си едно анонимно нищо, притесняващо се от своята идентичност...
Много характерно за всички форуми е да пишеш, без да си прочел внимателно кой какво е писал...
Питащия не само, че не се прави на многознайко, а дори благодари на отговорили му.
bigdragon написа:Що не си гледаш работата?Гост написа:..................Преди да сипеш морални оценки, излез от анонимност, иначе си едно анонимно нищо, притесняващо се от своята идентичност...
Много характерно за всички форуми е да пишеш, без да си прочел внимателно кой какво е писал...
Питащия не само, че не се прави на многознайко, а дори благодари на отговорили му.
Георги М. написа:М'даа. Проблемът е решен.Браво ! Добре изглежда . Може ли да разкажеш , как стана "нещото"Прикачен файл:Vana1.jpg
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: