• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
danev_tr - специалист
Дънотот на което ляга самата фурна наистина трябва да е със 5-7 см. по-късо в дълбочина от страниците, като същото се отнася и за чекмаджето или шкафа, който ще е под фурната .
ivaya - помощник
моята фурна за вграждане Whirlpool и котлони, ги сложихме на терасата, но терасата ще е отделена от кухнята. при печене на една обикновена баница отделя страшно много влага. има много добро уплътнение и е с тройно остъкление. Когато се налага да отворя фурната се дръпвам назад, за да не се изгоря, моя съвет е фурната и котлоните на терасата по близко до аспиратора. но вие си преценявате къде, какво и как
shadowman - майстор
... хладилника в банята, микровълновата в хола. То за това е кухнята да ти е удобно, а не да търчиш на терасата и да гледаш манджата.
danev_tr - специалист
shadowman написа:
... хладилника в банята, микровълновата в хола. То за това е кухнята да ти е удобно, а не да търчиш на терасата и да гледаш манджата.

Евала, добре казано.
ivaya - помощник
относно предните коментари
danev_tr Пуснато на: Пет Авг 01, 2008 9:24 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

shadowman написа:

Евала, добре казано.

Всеки си има мнение по въпроса, все пак имаме демокрация и право собствено мнение. Ако се готви 2-3 пъти в месеца ще се примеря с миризмите и парата, но когато готвя всеки ден определено НЕ :. Не искам във всичките ми стаи да мирише на пържена риба или зеле, или на нещо друго. За да е всичко под ръка можеш и да си сложиш и спалня, когато си се нахранил и ти се прииска да си полегнеш. Така ще ти е по-удобно, няма да ходиш в друга стая. Ако имаш място нека всичко да си е разделено. Така мисля аз, но Алеко е написал "Разни хора, разни идеали" :)
kristiqni - специалист
jj77 пусни снимки,ние също сложихме фурната на приобщената тераса,под аспиратора и котлоните,но още не съм я използвала за да коментирам миризмите :sad: т.к. котлона още не ми е свързан с газ.бутилката-понеже не сме и направили още шкафа :sad:
за сега сме ползвали само фритюрника под аспиратора и не ми е омирисвал кухнята :)
  • 1
  • 2

Тема "вградена фурна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: