Нека намерим най-тънките цени.
vladko33 - специалист
Те Бошовските консумативи за мултитула струват колкото самия него. Така или иначе е за дребни неща, ще го взема пък да видим. 4в 1 винтоверта не ми вдъхва доверие. Имам 12 волтовия дето е със сваляща се глава и съм изключително доволен- компактен, мощен и практичен. Чудя се дали батерията му ще пасне на мултитула. Ако е така ще бъде сурпер
Колеги, никой ли не ползвал акумулаторната косачка? Знам, че бензиновите са по-добри, но за тези пари и за 150 - 200 кв.м. трева някой да си каже мнението, заслужава ли си?
Virtex - майстор
Според това : https://www.youtube.com/watch?v=XX16KMXQsCM
е ОК някак си.
Капацитета на батерията изглежда малък ( реално ще са към 2500mAh и по-малко ) за такъв уред.

Ако някои има лични впечатления може да е друго - преди време гледах как подобен уред стапя корпуса на батерията след доста употреба, та ако има нещо такова в даден уред то може да се покаже след доста време. Но има 3 години гаранция, така че би трябвало да е ок :)
Shift - специалист
vladko33 написа:
Чудя се дали батерията му ще пасне на мултитула. Ако е така ще бъде сурпер
Не. Пробвано.
vladko33 - специалист
Shift написа:
vladko33 написа:
Чудя се дали батерията му ще пасне на мултитула. Ако е така ще бъде сурпер
Не. Пробвано.

Благодаря за отговора. А самият уред заслужава ли си ?
Shift - специалист
За мен да, пък и на тази цена... Всъщност те всички мултитулове са почти еднакви, затова специално при тях мисля няма нужда са се робува на марки.
EDI - майстор
Аааа, почти еднакви.Хич даже не са еднакви.
gogyto - специалист
Godo2007 написа:
Колеги, никой ли не ползвал акумулаторната косачка? Знам, че бензиновите са по-добри, но за тези пари и за 150 - 200 кв.м. трева някой да си каже мнението, заслужава ли си?
Имам акумулаторен тример Black&Decker, верно не е косачака, но за мен за тази дейност с акумулатор е пълен т@ш@к.
Най-добре на ток или бензин, като е един път да е като хората поне...
ben84 - специалист
Godo2007 написа:
но за тези пари и за 150 - 200 кв.м. трева някой да си каже мнението, заслужава ли си?
За същите пари има и бензинови.
Благодаря на всички, които дадоха мнение за косачката. Явно ще се откажа от нея, а след време ще взимам моторна. Лидълската става ли?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: