Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Фокс, не съм казал, че котела не струва, а че има проблем някъде там, системата след него ли, настройките му ли...и това, че който му е инсталирал желязото, го няма никакъв, за да види кое как.
А и се чудя...
Никой не е казал че е по добър от горните котли,ние казахме и повтаряме че Торч е по добър от Грейко
С кое по-точно е по-добър? Нали целта на пелетите е да се топлим автоматизирано и евтино?
gnt69 - майстор
fox_vt написа:
Ако пак не може да се стопли то котела не е виновен.
И аз тъй си мислех че Анди е виновен не Торча ама сега напълно ме убеди че Торча е върха на топлотехниката със своите 33 мощности :? .

Я кажи сега за предимствата на Торча пред Грейкото, да преценя набутал ли съм се. Ако трябва да го продавам докато е време и има още баламурници които ги купуват и искат да се топлят евтино.
Последна промяна от gnt69 на вт яну 03, 2017 10:02 pm, променено общо 1 път.
n.ganev - майстор
fox_vt, С този си пост вече се омаза до ушите с
fox_vt написа:
лайна и помии от вътре
И въобще не си наясно с всичко което си изписал защото всичко това е действащо отдавна и на много места с продукти произведени не само от противното ти Грейко - ама сега доста колеги от форума де са си купили от твоите продукти нещо май няма да ти е приятно да се срещнеш с тях?
За пореден път много колеги се убедиха за това как настройваш продадените от теб продукти. Има доста колеги които се убедиха за какво става въпрос и ка горелката не се гаси дори и за една лира в банята - където примерно аз като се прибера си удрям един душ най-малкото за да измия отрицателната енергия насъбрана от такива надутковци като тебе за да не я принеса на семейството си. Благодаря за хубавата тема - Работи в моя полза и след като писа, че в Килифарево съм се осрал - след два дни имах клиент от там и за Коледа се сдоби с удоволствие.
kalin72 - майстор
Абе аз що си мисля, че ето този Херц трябва да бъде:
http://herz.bg/index.php?p=27&id=619
n.ganev - майстор
gnt69 написа:
fox_vt написа:
Ако пак не може да се стопли то котела не е виновен.
И аз тъй си мислех че Анди е виновен не Торча ама сега напълно ме убеди че Торча е върха на топлотехниката със своите 33 мощности :? .

Я кажи сега за предимствата на Торча пред Грейкото, да преценя набутал ли съм се. Ако трябва да го продавам докато е време и има още баламурници които ги купуват и искат да се топлят евтино.
Колко пари искаш? КУПУВАМ! [-o<
gnt69 - майстор
Чакай сега първо да видим кусурите на Грейкото и предимствата на торча пък тогаз.
Моя котел работи гьотере не знам колко харчи / бункера е голям и не съм го засичал/, някъде около 2 торби слънчоглед на ден. на дневно отопление от 6,30 до 24,00 22-23 градуса на 200 квадрата къща + 300 бойлер. Тез дине ще му сложа един лаптоп хем да му засека разхода хем да извадя графика на температурите да видим като кардиограма ли ще са или гладки.
Пък лисунгера го чам да ме убеди че с торча ще е по добре. Ако ме убеди съм готов да инвестирам в един торч. :partyman:
n.ganev - майстор
Повярвай ми - вадил съм и диаграми, и измервания с газанализатори, и ламбдаконтроли, и съм сменял видове пелети, горелки, котли и камини. И всичко това не само на клиенти , а най-вече при мен, а пропуснах - и работа по СтТ, по Т*котел, по ТГ механични и електронни, НО още първата година, когато Красен дойде да вземе сл. пелети и си поговорихме а след това като видях системата на Термосиликат на живо в действие - НЯМА ДА СЕ КОМПРОМЕНТИРАМ с космически совалки от типа " ДИСКАВЪРИ ".
maistora1965 - специалист
То нали знете какво най много се рекламира.
6osi6 - майстор
fox_vt написа:
...
fox, не разбирам само едно нещо - като какъв пишеш мнения тук?
Нито имаш котел на каквото и да било гориво, нито си добър търговец на котли, видно от това, че котела на andy стои непродаден :yawinkle:

Тема "Пелетен котел Torch, проблеми, настройки и ползване." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: