• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
maleeeestrax - специалист
Аз разбрах че е тотал-щета ама ето това не го разбрах и моля да ми разясните какво е искал да каже лирическият герой----- Това е все едно да накараш човек, грижещ се за деца в неравностойно социално положение, да си признае, че е стрелял по папата… :rock:
ХАААХААААХААААААА
Chefo77 - майстор
Делото на Левски е останало неразбрано за народа. Нищо не си разбрал от целия роман ... :lol:
maleeeestrax - специалист
Аз за Левски знам ама защо Архангел е стрелял по папата със деца в неравностойно положение???? :rock:
Junak - майстор
Предполагам, че като се е счупила дъската, е щипнала и мъдурките на Архангелчо. И като е подскочил... Затова е толкова злобен. БГ Мама не можаха да го успокоят. Да пробва в Адам и Адам... То без туй мъдурки няма... :-D
Arhangel - напреднал
Chefo 77, ти си "тотал щета", защото не разбираш(или се правиш, че не разбираш) елементарни неща, затова как функционират голимите корпорации!
maleeeestrax, пак ли нещо не разбираш? Става дума за човек, който не е извършил престъпление в живота са, а го карат да си признае тежко престъпление. Това се опитвате да накарате и мен, да поема цялата вина, като последния глупак, а по-силната страна - "Видима", да остане безнаказана.
Всъщност Левски е бил предаден точно от хора като вас. Всичките ни революционнни герои, са били мислени за луди от обществото, защото са копнеели за свобода, нещо много далечно за ограничени същества като вас...
p.v.x - майстор
Arhangel написа:
затова как функционират голимите корпорации!
.......нещо много далечно за ограничени същества като вас...
Малееее , тая тема съм я изтървал. :-D

Аз нали съм си ограничен , то тя точно за мен. :lol: :lol: :lol:

Веднага се абонирам за нея. :roll:
Junak - майстор
Боже,колко мъка броди по тоя свят... Че и без мъди...
Chefo77 - майстор
Arhangel написа:
Chefo 77, ти си "тотал щета", защото не разбираш(или се правиш, че не разбираш) елементарни неща, затова как функционират голимите корпорации!
maleeeestrax, пак ли нещо не разбираш? Става дума за човек, който не е извършил престъпление в живота са, а го карат да си признае тежко престъпление. Това се опитвате да накарате и мен, да поема цялата вина, като последния глупак, а по-силната страна - "Видима", да остане безнаказана.
Всъщност Левски е бил предаден точно от хора като вас. Всичките ни революционнни герои, са били мислени за луди от обществото, защото са копнеели за свобода, нещо много далечно за ограничени същества като вас...
Аз много добре разбирам и политиката на корпорациите, и твоя казус, но явно ти си този, който не може или не иска да проумее нещата. Да ти го повторя за последно, малко по-ясно, белким вденеш: Пиеш една студена вода. Не защото си виновен, а защото не можеш да докажеш, че си невинен. Това е. Точка. Капиш. Виновен - невинен - както се казваше в решението по един известен случай на едно групово изнасилване от миналото: Да си е*ал.

Всъщност Левски няма нищо общо с темата, той е национален герой, а не някакъв изпаднал ревльо, който да се жалва от врата на врата, че някой му бил свил обувките, а не ги е забравил пред кръчмата. Не знам как изобщо си позволи да приравниш неговото ДЕЛО с твоите лични тоалетно-чинийни терзания.

Много те съжалявам...
Arhangel - напреднал
И след като нещо е недоказуемо, нека цялото общество пие по една студена вода? Защото се оказа, че има много други, при които се е проявил този проблем, с крихките дъски от дуропласт. Не мисля, че трябва да оставяме на компании като "Видима" да си правят каквото поискат. В крайна сметка, жалбата до контролния орган не струва пари, и повече хора трябва да знаят, че съществува тази опция пред тях!
Chefo 77, на теб и да ти стъпят върху главата, сигурно пак ще разправяш, че този, който го е направил е имал пълното право. :-D
Chefo77 - майстор
Някъде да съм казал, че цялото общество трябва да пие една студена вода? Да съм казал, че нищо не трябва да се предприема? Описах ли ти начините, по които ТРЯБВА и МОЖЕ да се действа? Виждам, че недоволните сте (защото със сигурност има и други, освен теб) някаква толкова мижава част от общия брой клиенти, че даже не ви обръщат внимание и директно ви пращат да пасете. А вие пък, умишлено не предприемате нищо - що да се хабите, като може да си мрънкотите по форумите. Иначе някой може да ви нагруби. Не цялото общество да пие една студена вода. Ти ще пиеш една студена вода. И ти казах и защо. Всеки е невинен до доказване на противното.
За да търсиш подкрепа от някого, трябва да представиш нещата така, че да вкараш този някого в застрашените. Да се почувства заплашен, че и той може да направи лош избор. Ако АЗ съм ИЗБРАЛ и съм си купил керамика на Видима и дълго време нямам проблеми (т.е. съм доволен от избора си), как по-точно ще успееш да ме убедиш да подкрепя каузичката ти, че произвеждат боклуци? Е няма как да стане.
А дали ще разправям, че имали право да ми стъпят на главата ли? Ако съм на концерт на рокгрупа и пълзя по земята, за да си търся изтърваните стотинки, определено няма как да се сърдя, че някой е стъпал отгоре ми. :wink:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Счупено седало на моноблок Корона на "Видима" !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: